Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

-3, det måtte jo ske

Uha, den sad ikke pænt på mit gennemsnit... eller mit rygte for den sags skyld. Men jep, det måtte jo ske engang - nu er det lykkedes dengsen her at få en -3'er.
Hvis nogen har læst min blog for den 28, er det altså deromtalte matematikaflevering der er problemet. Efter at have stirret på den i timevis opdagede jeg, at jeg ingen anelse havde om hvad jeg skulle gøre. Jeg endte med at stortude over det (glad for at jeg ikke vækkede min søster). Det endte med, at min far hørte mig, og bad mig give op og gå i seng. Så for første gang i mit liv har jeg ikke kunne aflevere en opgave, og belønningen kom i går. -3, skønt. Garr, kan bare ikke få det ud af hovedet igen - ØV! ulk:
Men jeg har givet mig selv et løfte - det skal aldrig aldrig aldrig gentage sig!

Nå, men jeg er igang med et større "projekt" i øjeblikket. Jeg rydder op på min computer! Den er stoppet op med så meget bare og lort at der er ingen andre end mig der kan finde rundt i det - og jeg skal endda anstrenge mig. Jeg har 2692 usorterede musiknumre, hvis der altså ikke ligger flere i de andre rodemapper. Når jeg siger usorteret, er det fordi de ofte har navne som "Ukendt 5" eller "Ukendt 5yf" fordi jeg hurtigt har omdøbt den ene for ikke at slette dem. Og der ligger ofte flere af den samme. Det var så musikken - jeg har også et væld af mystiske billeder, tekster kopieret fra hjemmeside (de ligger på min pc og er altså IKKE nogle jeg bruger på min side, jeg er ikke kopist), tekstfiler med koder, smånoter osv. osv. OSV. Altså en hel pc booget op med bras - det er det jeg rydder op på.
Gad vide om det nogensinde vil lykkes?
Udgivet fredag d. 01. Februar 2008
1816 visninger

PC Skole Hverdagsliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie