Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

1. søndag i #BloggerAdvent

Så blev det første søndag i advent og tid til at åbne den første pakke fra Sandra. Jeg har været spændt siden jeg hentede pakken på posthuset, for den var noget så fint pakket ind i en sød kasse og med cellofan omkring, så den kunne holde til transporten. Det er en super god og kreativ idé jeg bestemt vil huske på fremover. Så er min egen papkasse sendt til Sascha kedelig til sammenligning, men så håber jeg det inden i tæller lidt til den gode side alligevelKassens indhold skuffer bestemt heller ikke her; med slik og hyggelige juleknallerter mellem pakkerne. Og så en rigtig sød pingvin af en julehilsen i låget


Dagens pakke, 1, bestod af et par søde julesokker i sokkepose og med små julekager på. Dertil en rensdyr slikkepind af chokolade, nummenum. Mit præsentationsindlæg fik jeg jo ikke rigtigt op i år, så Sandra har gættet sig lidt frem baseret på resten af bloggen. Hun må siges at have ramt plet!

Jeg har nu også selv kigget igennem Saschas blog, præsentionen til trods (og kan i øvrigt varm anbefale den te jeg har givet dig! Jeg er selv fan af den ) Vi kommunikere meget om os selv på vores blogge, gør vi, så det er jo en oplagt mulighed for indirekte at lærer hinanden lidt at kende. Det er jo også netop fordelen ved #BloggerAdvent. Sommetider kan jeg da godt overveje hvad det ellers kan have af betydning, når man træder ud af blogland, men herinde er det bare hyggeligt

Jeg glæder mig allerede til næste søndag nu


Udgivet lørdag d. 26. November 2016
2 kommentarer og 2353 visninger

Kommentarer

SJGravatar Sascha Jensen 29 November 2016 09:42

Sikker en fin pakke

Jeg har afprøvet teen, og det er jo gudeskøn!

MGravatar Mie 29 November 2016 19:19

Sikke en fin gave.
Og hvor er pakken, og pingvin-hilsnen bare så kreativt lavet

Håber du havde en skøn 1. søndag i advent.
Glæder mig allerede til næste søndag og flere gaver

Mvh. Mie, Mizzepii.dk

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie