Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

10 (måske knap så) tilfældige facts om mig

Der er nemlig ikke så mange "tilfældige" tilbage, som jeg ikke allerede har nævnt, tror jeg ikke...

  1. Jeg føler mig som en rigtig "husmor" for tiden - den hjemmegående af slagsen altså. Det hele går op i opvask og vasketøj, når jeg ikke suser rundt og uddeler ansøgninger, that is...

  2. Jeg har lige indset at jeg er blevet totalt rusten på klaveret... det er slemt :[ Det må træners op!

  3. Fact 2 var en løgn... eller kun delvist... jeg indså det nemlig ikke først nu, men i forrige weekend (ikke denne, den før) til firmajulefrokosten, hvor jeg, trods advarsler til mig selv og Emil om at holde mig langt væk fra klaveret, alligevel (efter xx genstande) skulle op og klimpte. Horrible, horrible, horrible! ^^" Hvorfor stoppede du mig ikke Emil! -_- Han sad bare og grinede, pyh!

  4. Jeg glæder mig virkelig til at aflevere gaver i år! Jeg synes selv jeg er ved at få lavet nogle gode nogle - håber ikke dem der får dem, som måske ikke havde tiltænkt mig på deres gaveliste, får dårlig samvittighed! Det er ikke meningen, jeg glæder mig bare til at glæde dem :3

  5. Kan ikke heeelt lade være med at smide et par "gaver til mig selv" i kurven også, mens jeg shopper dele til julegaverne, nogle af dem er nemlig i gavekurvs stil.

  6. Jeg ligger i pt. skrivende stund på gulvet sammenkrumpet foran Trunte-computeren, der står og brummer misfornøjet ved stikkontakten ved siden af sengen. Jeg har netop indset hvor dumt det egentlig er, jeg ved jo jeg bliver svimmel og nær-besvimer når jeg får mig rejst herfra igen, men kan ikke helt tage mig sammen endnu...

  7. Min fede Fluffy-mis (ar, ikke fed, bare lidt for budded) har været på slankekur... men valgte at invitere "Onkel Tommy" over som kattesitter i weekenden - og så var fadeburet ellers åbent! Han kører nu på samme lørdags-mad-ration for 4 dag ^^"

  8. Nu prikker det i mine fødder... må hellere få mig rejst og få børstet tænder nu

  9. Mission accomplished - lokationen er nu ændret til sengen.

  10. Jeg er gået totalt i musik-mode for tiden - det har jeg ellers holdt mig fra et stykke tid due to overload


Well, hvis ikke allerede er faldet i søvn over de alligevel noget tilfældige og interessemæssigt-af-blandet-karakter facts vil jeg sige: "Godt gået" og godnat...

Decemberleg #10 10 Tilfældige facts om dig
Udgivet tirsdag d. 10. December 2013
2004 visninger

Decemberleg2013 Challenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie