Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

10 ting der gør mig glad

Jeg blev så for længe siden tagget til at være med i denne lille leg der spreder den gode stemning. Jeg skal nemlig nævne 10 ting som gør mig glad, og mon ikke det vil gøre mig i godt humør at tænke over? Det må da være sundt!

Tanken om endelig at slippe ud af det jeg-synderrivende gymnasium snart! 21 juni vil jeg være student!

Solbeskinnede dage - og dem er der jo flere og flere af for tiden! Der er virkelig ikke noget der kan kick-starte mit gode humør som en portion glad sollys

Det snarlige varme vejr, som forhåbentlig vil bringe mig noget lækkert lunt sommerregn engang imellem - den herlige firske duft af våd skov og natur kan gøre mig helt salig :S

Tanken om at jeg nu har været sammen med min deljige Emil i over 2 et halvt år (fra i går nat!)
Emil er i øvrigt også noget af en godt-humør-kick-starter for mig

Chokolade! Jeg elsker smagen, og effekten! (hvis ikke jeg har fået for meget selvfølgelig) Uhelbredeligt chokoholiker!

En god bog! (Og i nogen grad også en god film). Eskapisme fra min egen verden, flugten fra alle de problemer der er mine, til en verden, hvor jeg uden at det bliver for fantasi-perfekt-urealistisk kan opleve alt det jeg drømmer om! Det er noget af der holder mig stabilt og i balance med mig selv 3/3 stemmer i mit hoved stemmer for ^^

Familie og gode venner! Behøver jeg nærmest sige mere? Min familie er "tosset" (dog ikke så slemme som mig selvfølgelig ) og mine venner lige så - de er herlige!

Tiger og de andre... Her taler jeg om dem som selvfølgelig også er en del af familien, hundene Valde (min delige lalleglade vuf-vov), Mister, de små ninere, Nina og Splejs, Zuri som teknisk set må være en del af sviger-familien, idet hun er Emil's families lille chefer-vuf, og Tiger, den lille balade mis som bare er min dejlige budde-mis (der i grunden slet ikke er fed). Faktisk kan dyr i det hele taget gøre mig glad

At få et kram! Det er herligt fra alle, et kram kan man altid bruge

At sidde ved min herlige pc og pusle med min hjemmeside eller noget af det nørdede jeg har gang i, eller surfe rundt på det herlige internet hvor der er så mange herlige folk som jeg på knap så stærk og direkte måde som med de folk jeg kender rigtigt, stadig anser for min venner og "holder af"... Det gør mig jublende glad at høre fra jer, læse fra jer og skrive med jer! Tak fordi i gør nettet til et herligt sted at være!

Ja, nu er det vist tiden hvor jeg skal tagge nogen, men min hjerne er lidt blank lige nu, så jeg vil lade den hvile et øjeblik før jeg finder frem til nogen - de vil så blive skrevet ind her når jeg finder dem ^^"

Åh ja, og så lige endnu en tak til herlige Altair for at tagge mig til denne lille leg.

Jeg kan godt lide at deltage i sådan nogle, så hvis du (du som i du der bag skærmen) selv sidder med en du skal sende videre, må du da godt lige tænke på mig også Husk på at jeg elsker at høre fra dig!
Udgivet tirsdag d. 25. Maj 2010
2216 visninger

Tag Valde Cats Tiger Pets

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie