Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

2 hoveder kludre bedre end et

Det er længe siden jeg har haft med den slags lektier og brug af matematisk viden at gøre...


Jeg er nemlig lektiehjælper lige nu, hvilet er årsagen til at bloggen har været stille i dag, selvom jeg egentlig ville have blogget, og taget billeder af sponsor-produkterne det meste af dagen. Men min mor ringede, for at vi kunne lægge hovederne i blød sammen, og puha, jeg må sige at det er længe siden jeg har kringlet mit hoved i den slags kurver. Jeg var næsten helt flov over hvor lidt jeg kunne huske, men heldigvis var min trofaste logik og iver i hovedbrud alligevel til hjælp. Vi blev dog ikke færdige, men hun har efterårsferien til at gruble videre - og jeg må se om jeg har et par timer hist og her hvor jeg lige kan kigge på det, og satse på at løsningen springer mig i øjnene. Håber i har haft en fredelig aften også ^^
Udgivet søndag d. 13. Oktober 2013
2156 visninger

Hverdagsliv Skole

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie