Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

2 jalux katte - Tiger vs. Tian

Haha, det er hårdt at være herhjemme med to tiger-brødre hankatte (Tiger og lillebror Tian), som er jalux på hinanden. De kan ikke for godt tåle at være i rum sammen - eller Tiger kan godt, men Tian går helt amok. Han begynder at væse og vræle, mens Tiger, der jo godt ved han er både større, stærkere og mere erfaren, bare sidder og tænker "Theh, Lille lort, du kan da bare komme an, så skal jeg nok sætte dig på plads"

Her er så problemet. Tian er netop blevet kastreret, og Heidi er taget på ferie med mor - så så må jeg jo passe ham. Han ligger inde på Heidi's værelse (og er meget selskabstrængende). Hver gang jeg kommer derind, kaster han sig over mig - og han kan ikke, som Tiger kan det, ligge stille. Han vælter fra den ene liggende stilling til anden, rejser sig op, finder et andet sted, og lægger sig der. Han når, uden at overdrive, knap lægge sig før han er oppe igen. Han kan slet ikke få sig lagt. Det eneste tidspunkt han ligger stille er når man bærer på ham.

Tiger derimod er til tider en legesyg og urolig kat, men lige så ofte en dejlig rolig kat. Når han lægger sig, så bliver han gerne liggende længe - speceilt hvis det er oven på mig. Han elsker at ligge i mit skød - eller på min arm. Han ligger og spinder som et helt savværk. Min dejlige store kraftige budde-mis.

Okay, nu er jeg vist gået i gang med en hel sammenligning. Der var måden at ligge, og størrelsen. Deruodver er der deres måde at spise på. Tiger er MEGET madglad. Men hans måde at slubre i sig bliver totalt slået af Tian, der nærmest sluger det hele som om tallerkenen blev revet væk om et øjeblik Han er nu meget kær Tian, meget selvskabs ivrig, men ikke nær så legesyg som Tiger. Han kan da godt jagte en snor lidt, men der skal noget mere opildnen til, end Tiger, som jo angriber alt der bare ser ud som om det muligvis engang kunne have haft en puls!

Hvad gør man så, når de to herlige katte er placeret i hvert sit rum, Tiger på mit, og Tian på Heidi's. De vil begge have selskab, og går man ind til den ene, så sidder den anden ved kattelemmen, og stirre misundelig ind gennem lemmen eller forsøger at flå den op, så katten kan komme igennem.

Det går aldrig godt
Udgivet onsdag d. 14. Juli 2010
1 kommentar og 1670 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 15 Juli 2010 10:47

Bliver også overrasket hver gang jeg bliver færdig med en bog. Ej den ene var kun lette sudokuer og når man lige er gået fra en bog med mellemsvære/svære opgaver går det pludselig hurtig.

Og tak, jeg faldt over for det med det samme. Elsker farverne og mønstrene i det.

Stakkels dig med 2 katte. Må håbe at Heide snart kommer hjem så de ikke bliver helt misundelige på hinanden

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie