Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

2 lies, 1 truth

Jeg er op skoleophold i denne uge. Den første dag var mest introduktion, blandt andet med denne fine lille leg: 2 løgne og en sandhed. Vi skrev alle 3 udsagn ned om os selv på små grønne kort. Så gik vi rundt mellem hinanden, hilste pænt og forsøgte så på skift at gætte sandheden mellem de 2 løgne. Kortene bød på alt fra vandski, klatring og udenlandsophold, til mere trivielle ting som børn, ægteskab, hund og kat. Det var rigtig sjovt - en icebreaker jeg helt sikkert vil huske til en anden gang! Og jeg er ellers ikke for vild med icebreakere

Her er mit kort: Mon nogen kan gæætte min sandhed? Det er nok ikke så svært, når man nu er blogger, men kan ske jeg prøver igen og forsøger at finde noget lidt mindre åbenlyst. Det kunne være rigtigt sjovt hvis andre bloggere kom med på idéen og vi fik det gjort til en lille taggeleg. Måske med det næste kort. For nu: kan I mon gætte min sandhed?Udgivet onsdag d. 23. November 2016
2 kommentarer og 1768 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 24 November 2016 16:42

Jeg gætter på Danmarks Mester..

Sjov leg..

SGravatar Sandra 27 November 2016 21:20

Mit gæt må også være Danmarks Mester - men i hvad? Dit Karate måske?

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie