Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

2 lies and a truth

Vores elev foreslog som underholdning til vores seminar at vi skulle lege Tip en 13'er med 2 løgne og en sandhed. Altså, 3 statements hvoraf de 2 er sande og den sidste er en løgn, og så skal man gætte hvad der er hvad. Egentlig tror jeg legen oprindeligt går på at spotte 1 løgn mellem 2 sandheder, men på den her måde passer det selvfølgelig bedre med en tipskupon. Men argh, jeg synes bare løgnene er de sværeste at finde på.

Anyway, jeg synes I skulle have lov at lege med, i hvert fald på mine statements:

1. Jeg har engang vundet i EM i karate
2. Jeg blev engang vækket af politiet
3. Jeg har engang skrevet en bog

Hvilken af dem er sandheden?

(Den bliver nok noget sjovere for mine kollegaer. Der er efterhånden svært at skjule/lyve om noget som blogger, haha.
Udgivet tirsdag d. 26. November 2019
662 visninger

Tag

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie