Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

2. søndag i advent - barnlige sjæle og familiebånd

Så blev det endnu en gang søndag, og det den anden i advent, hvilket betyder, at det for mig er tid til en gave til, yei Jeg chattede med Ilhja den anden aften, og hun lod mig vide, at kortet (Det fantastiske Guldfiske-kort, uh, ja, det tror jeg det skal hedde fra nu af) hører sammen med pakkerne og er en ledetråd til måske at gætte hvad der er indeni. Jeg er nok ikke så dygtig en gætter at jeg havde bemærket det, på den andenside synes jeg også det er sjovere at blive overrasket Men også sjovt at forsøge at sætte gaven i perspektiv bagefter.Dangens gave bedstod af 3 ting, som jeg vil tro er ment linket sammen med linjen "for barnlige sjæle og familiare bånd", for der var kravlenisser, godbidder og en bog at komme efter jer med, hehe.Jeg tænker nisserne må være den barnlige del - de er perfekte som erstatning for det julepynt jeg har måtte fjerne i dag på Den Herrer Missens befaling... Læs: Han vælter det ned og smadre det -_-" Men de her kan komme op på nogle af de rammer han ikke han nå, hehe


Jeg går ud fra at netop godbidderne er tiltænkt selvsamme Herre (hva' Don Fluff?), men han så nu også vældig interesseret til da pakken kom ind af døren i sin tid, heheEndelig er der bogen, som jeg bestemt glæder mig til at komme igennem, også selvom det er faglitteratur. Det er som om læselyst kommer meget lettere, når bogen ikke er påbudt af en lærer ^^Nå, men jeg håber i alle har haft en hyggelig dag derud, det har jeg i hvert fald (og tak til Ilhja for gaven ^^). Og en eller anden dag i nær fremtid skal jeg nok komme efter alt det jeg synes jeg mangler at skrive om til jer, hehe ^^

Decemberleg #8 Anden søndag i advent
Udgivet søndag d. 08. December 2013
1 kommentar og 2360 visninger

Decemberleg2013 Challenge Events Jul Fluffy Cats BloggerAdvent

Kommentarer

IGravatar Ilhja 10 December 2013 09:14

Så lidt, jeg er glad for at du kan lide dine gaver indtil videre

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie