Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Januar 2009

01 New year
04 Sne sne sne sneeee!!
06 Gulde havde fødselsdag
13 Lang time, no see
16 Syg igen
17 Urtekur mod halssmerter som virker
19 Pro-Ana
26 Børn-unge, og makeup?
29 Ordet

Ordet

Ordet
Denne film så vi i tysk i dag, midt i det hele, hehe. Vikaren havde studset over at en elev brugte orde fuck i sit tyske sprog (kan ikke huske sammenhængen) og gav sig til at undersøge ordet på nettet (i et møde.
»Læs resten

Børn-unge, og makeup?

Børn-unge, og makeup?
Dette blogindlæg er skrevet som svar på en blog fra SS and the city Jeg må indrømme jeg fik chok da jeg en dag på vej hjem fra gym stødte på en pige, der så ud til at gå i ca.
»Læs resten

Pro-Ana

Pro-Ana
Jeg ved med allerede, at dette er et meget farlig emne at tage op. Men jeg surfede rundt på nettet i dag. På en tilfældig side fandt jeg en tilfældig exchange, og stødte på den tyske side, Precio, hvor jeg fandt en tilfældig topliste.
»Læs resten

Urtekur mod halssmerter som virker

Urtekur mod halssmerter som virker
Argh, jeg er stadig syg, hvilket genere mig voldsomt. Jeg blev nød til at trække mig i går fra det hyggelige selskab i går - altså min mors indflytterfest for sit Porclænsmalingshold.
»Læs resten

Syg igen

Syg igen
Argh, nu skete det så igen! Alene inden for denne vinter har jeg nu officielt været syg 5 gange! Mig som ellers ikke har været syg i 8 år før det Det er bare surt.
»Læs resten

Lang time, no see

Lang time, no see
Og der kom nyt desig på Gulde, wow *bifald??* Hehe, eller noget. Hvilket er en af grundene til min lille inaktive periode.
»Læs resten

Gulde havde fødselsdag

Gulde havde fødselsdag
- og hun blev 18, og det var i går Og det var en herlig dag. Jeg fik ikke sovet meget i løbet af natten, da jeg havde bildt mig ind at jeg skulle aflevere stil i går, og derfor havde siddet oppe og arbejdet til kl.
»Læs resten

Sne sne sne sneeee!!

Sne sne sne sneeee!!
Her i set det - sne! Det er rent faktisk sne! I hvert fald her hvor jeg er At det så kommer alt for sent, det er jo så en anden ting - hvor nu hvor både jul og nytår er overstået, hvad skal vi så bruge al den megen sne til?
»Læs resten

New year

New year
Så er det nye år sandeligen skudt igang! Hvilket for mig foregik hos min kamerat, Klump - og det var mega hyggeligt. Maden var mums, specielt brødet, som blev meget populært efter jeg fik krævet smøret på bordet, hehe.
»Læs resten