Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Juli 2009

02 Gulde.dk starter en ombygning
03 Advarsel
07 Jeg har mega travlt i ferien...
17 Mit frie valg tak?
27 Tilbage fra Frankrig
29 London suprise turen
30 Den nye Harry Potter film
31 Videnskabeligt bevist?

Videnskabeligt bevist?

Videnskabeligt bevist?
Bare en sjov ting der faldt mig ind. Vidste i, at man siger 'Det er umuligt at slikke sig selv på albuen?' Det sjove ved det fact er at der følger et andet efter: 'Ca.
»Læs resten

Den nye Harry Potter film

Den nye Harry Potter film
Weee, weeee, weeee! Jeg har lige været inde og se den nye Harry Potter-film (altså 6'eren) og den er mega god! Selvom jeg må indrømme at den flere stæder laver en lige lovlig selvstændig historie, istedet for at følge bogen.
»Læs resten

London suprise turen

London suprise turen
Tema: ... Musik: * Fall out boy - Thanks for the memories * Taylor Swift - Should've Said No Edit: Fjernet for god rettigheds-omgang Event: Turen til London i anledningen af svigermors 50 års fødselsdag
»Læs resten

Tilbage fra Frankrig

Tilbage fra Frankrig
Hey derude, så er fisken endelig tilbage fra Frankrig ^^ Det er sent og ovenpå 2 dages køretur orker jeg ikke så meget bloggin - så lige nu bliver det kun til et par sjove vittigeheder som min sensei har sent mig Derudover vil jeg lige afsløre, at der meget snart kommer et par videolog-samlinger over mine 2 ferier, hvis det skulle interessere nogen Joke nr.
»Læs resten

Mit frie valg tak?

Mit frie valg tak?
Ved i hvad jeg ikke bryder mig om? Jeg bryder mig ikke om apparater som kan spore hvor jeg kommer fra uden jeg har mulighed for at fravælge dem eller ej.
»Læs resten