Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Maj 2011

08 Tanker...
22 Sukker addict
27 Hemmelig drøm og giveaway hos GiZmo
29 Konstant sult

Konstant sult

Konstant sult
Jeg har fået mig et underligt problem, som jeg ikke helt ved hvad jeg skal gøre ved. Jeg har denne nærmest konstante fornemmelse af sult, og det virker ikke logisk.
»Læs resten

Hemmelig drøm og giveaway hos GiZmo

Hemmelig drøm og giveaway hos GiZmo
Jeg har i en hel del tid gået rundt med et hemmeligt ønske, måske lidt flovt, men jeg drømmer om at få et billede malet af GiZmo, fordi jeg simpelthen bare er så vild med den måde hun maler på (jeg har set en hel del af dem dengang hun havde dem oppe på sit portfolio) - så da jeg fik øje på denne konkurrence hun har kørende blev jeg glad.
»Læs resten

Sukker addict

Sukker addict
Somme tider kommer det stadig bag på mig hvor afhængig jeg egentlig er af søde sager. Som lige nu fx. Skønt det jeg har næsten stadig har kvalme af alt den mad jeg har spist til min søsters konfirmation i dag, så sidder min mund netop nu i fællesskab med min mave og resten af kroppen og tigger om én ting.
»Læs resten

Tanker...

Tanker...
Jeg har det af sådan lidt mærkeligt med mit liv for tiden. Blandt andet med det at læse. Jeg har indset at det måske er farligt for mig, fordi jeg lever mig så meget ind i fortællingerne at jeg ofte ender med en melankolsk, deprimeret stemning og utilfredshed med mit eget liv.
»Læs resten