Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

24 hr readathon stack


Klar til endnu en Readathon. Jeg et stadig lidt for uforberedt (til forbedring næste gang), så her er min læse stak Bunken til venstre er min hovedbunke, det svage omrids i himlen er min lydbog til at aflaste med (og som jeg er startet ud med og går med nu, for at få det sidste færdigt).
Dem til højre er nogle tegneserier og en lidt mindre bog jeg kan skifte til, hvis jeg føler for det.

Men mit hovedprojekt er Kaldet fra Galathea før mødet i bogklubben på tirsdag

Ready for yet another Readathon #Deweys24HourReadathon.
Still a little too unprepared, thus this is my late #ReadingStack or #TBRpile. My main ones to the left, the pale in the sky being my Audiobook. To the right a few commics and a smaller book in case I feel to mix it up. I have a mix of both danish and english books, mainly paper but also a danish audiobook I am listening to now. This'll be good! Next time, I'll try to prep earlier

Udgivet lørdag d. 25. April 2020
675 visninger

Reading

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie