Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

3. søndag i #BloggerAdvent

Der har været fart på i december, nu jeg tænker over det. Særligt i weekenderne. Så det har været rart med en søndag, som jeg næsten formåede at holde fri for planer Og så adventsgaverne fra min #BloggerAdvent's ven, Sandra, som i øvrigt har været størstedelen af aktiviten her på bloggen. Jeg finder det stadig ironisk, at der sker mest på bloggen, når der sker mindst i virkeligheden og omvendt
Jeg må se om ikke det er det, jeg har lyst til at rette op på i juleferien, hvis jeg kan holde mig fra også at overbooke mig der. Tror jeg trænger til noget pause snart

Dagens pakke var rigtig fin: En kombination af mere guf (yeees! ) og en sød lille julemus. Jeg er igen begejstret over, hvor godt Sandra's og min smag indenfor julepynt har matchet Tak for endnu et dejligt lille lyspunkt


Jeg var også glad for at se at Sascha blev glad for min gave Det var et godt sats
Jeg håber i alle har haft en god dag
Udgivet søndag d. 11. December 2016
1 kommentar og 1680 visninger

Blogland BloggerAdvent

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 12 December 2016 11:15

Sød gave og hyggeligt at du er med i år..

Håber du havde en dejlig søndag og har fået en god start på den nye uge.

Knus <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie