Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

3 steps of Shinjinbukan overload

Jeg er så smadret! Efter dagens køretur til Gentofte - Shinjinbukan og tilbaws (vel samlet set en 8 timer) og 6 timers træning i Ti, angiveligt udelukkende omhandlende 3 skridt i Heian Shodan (pinan?) er der ikke meget der er noget værd i mig mere. Specielt ikke når vi medregner smadret krop efter flytning, hjerne-nedsmeltning efter de første par timer, hovedpine der vel kom omkring 13.30 men tudeudbruddet først kl 15 hvor jeg bare ikke KUNNE mere... selvom jeg nu så det komme før endnu men, ja.. det var ikke rigtigt muligt at gå fra. For hvad han diskede op var jo super spændende og ikke noget jeg ville gå glip af. Med mange overvældede tårer på trods, gik det hele dog alligevel.

Det er tredje gang jeg træner det... altid rigtigt mange timer af gangen. De første par gange lærte vi angiveligt at gå og trække vejret... nu er vi da avanceret til at gå 3 skridt - så kommer vi også fremad


Men nu er jeg også helt flad. Men tag nu ikke fejl, det har bestemt været det værd. Det er stadig vildt spændende omend alt for let at få overload. Jeg må passe bedre på næste gang
Udgivet lørdag d. 25. Juli 2015
1028 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie