Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

30 dages blog journal challenge

Ja, jeg stødte på den på Ilhja's blog, og syntes egentlig den så meget spændende ud, så jeg har valgt at tage imod en challenge mere. Sidste gang endte det jo med at stresse mig lidt, så jeg tager det bare stille og roligt. Men jeg har så heller ikke så meget kørende længere, føler jeg ikke. Jeg føler jeg har styr på det lige nu, så mon ikke det går.

Sabrina Jensen blog journal Challenge

Anyway, udfordringen er lavet af Sabrina, som I, sammen med de øvrige deltagere, kan finde her: Sabrina JensenZofia BodiLisa Siv NielsenSofie KnMichelleHjørdis Joanardottir PoulsenChristina JohansenKathrineWallaa WhazimAnjaIlhja
Udgivet søndag d. 03. November 2013
1765 visninger

Challenge SabrinaJensenChallenge

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie