Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

30 days of Gratitude

Jeg fandt disse taknemmeligheds overvejelser ques i en gruppe jeg følger, og tænkte at jeg, selvom jeg ikke fejre Thanks Giving (som jeg forestiller mig er anledningen til disse) sikker godt kunne have gavn af lidt taknemmelighed


Day 1: What smell are you grateful for?
Duften af sommerregn, Emil og Fluffy's pels! Af frisk bagværk og drikkeklar te. Af bivoks, honning, træ og eucalyptus og alt der var min farfar!
Duften af mor og far, der åbenbart altid er god og tryk, selvom den ved min far tit er blandet med lugten af ko, og selvom min mor fx har svedt. Det er spøjst... Det er bare sådan en hjemlig lugt...
Day 2: Who in your life are you grateful for?
Til en vis grad ALLE i mit liv!

Emil og min Fluffy kat. Mine forældre, søskende og bonus familie. Mine bedste venner og nære venner. Min karate familie og mine gode kollegaer. Og alle dem som har givet mig en livslektion.
Day 3: What is something that you have today that you are grateful for that you didn′t have a year ago?
Bedre sundhed i min krop, herunder min normalvægt og helbredsmæssigt forbedrede hofter som jeg ikke længere behøver gå igennem en operation for takket være mit vægttab og min optrænede fysik. Mit arbejde, fastansættelse, ved Operation Support Wing hvor jeg udnytter såvel mine kontor skills, samt i høj grad mine multimedie kompetencer og alle mulige andre random kompetence! Så fedt! Et ryddet og rent hjem, sådan, i det store og hele, og etablerede rutiner og vaner til at holde det på den måde


Day 4: Which cookbook or recipe book are you most grateful for?
Internettet. Den kogebog jeg har fået som jeg er blevet gladest for er måske Frk. Jensens kogebog, men jeg bruger egentlig sjældent kogebøger. Hovedsageligt internettet eller evt. Spørg-en-ven metodenUdgivet tirsdag d. 05. November 2019
690 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie