Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

50 nuancer... tja...

Jeg var inde og se den der 50 Shades og Grey film med veninderne her til aften. Den var lidt underlig, af en film at være, men nu har jeg heller ikke læst bøgerne. En veninde berettede at hun bestemt havde været hele følelsesregisteret igennem, og kunne genkende meget... Jeg var lidt mere... meh. Men det kan nok være fordi det var så underlig en oplevelse - og jeg vist ikke er helt frisk. Har ret så ømme skuldre efter træning, og de sidste par dage også volsomt øm i nakken... og i kæberne og i hovedet i dag. Influenza måske? Føler mig i hvert fald ikke helt ovenpå længere.

I øvrigt har jeg også selv, før film und alles, været igennem en pæn stor del af følelsesregisteret. Det er hårdt når det ryger ud, men det var rart at få nogle at bærer det med, for en gangs skyld. I stedet for at lukke mig inde med det, i overbevisning om at verden omkring mig er bedst tjent uden flere byrder. Himlen ved, at jeg stadig er af den overbevisning at de allerede har nok at bære på - men min byrde var måske alligevel ikke så tung, efter at have vejet den med en anden. Så det er jo godt.

Nu tror jeg imidlertid jeg vil gå i seng og forhåbentlig ikke grave for meget i mit tankespind før jeg kan dykke ned i mine drømme Det er altid et højdepunkt for mig, forventning om hvad jeg nu kan opleve, fra jeg vågner op og til jeg går i seng igen. (Hvilket kan lyde lidt sørgeligt i grunden ) Nogle gange er det rart at have drømme som 117 eventyr... På nær de uhyggelige og dem hvor jeg drukner i mine ting altså Men de er sikkert også vigtige. Gad vide om jeg kommer til at filosofere over spillet fra i filmen? Den har mindet mig om en masse ting jeg har læst i bøger, og bemærket hos folk. Måske kan det også lærer mig noget, meen jeg tvivler nu. Det er sjældent jeg drømmer om noget der giver mening at jeg drømmer om sådan nu og her Og sjældent jeg møder nogen fra film og bøger. Faktisk er de ofte alle fremmede, selvom jeg alligevel kender dem. Ligesom jeg tit kender historien, før den har udspillet sig. Det er spøjst

Nå, men godnat med jer, jeg håber i alle har haft en god aften Jeg har i hvert fald hygget mig med pigerne, og filmen var da også fin underholdning
Udgivet lørdag d. 14. Marts 2015
1153 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie