Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

7. Dagens julekalenderlåge

I dag er det jo 2. søndag i advent, så jeg tænkte at det var et godt tidspunkt at vise #BloggerAdvent kalenderen på igen, før jeg åbner pakken Den står så fint så fint der på hylden, sammen med mine 4 fine gyldne engle. Englene er noget af det pynt jeg husker som om det altid har været der, og det er en af mine favoritter at sætte op. De danner et helt lille band med en sanger, en fløjtespiller, en violinist, og den sidste spiller vist citar

Udgivet søndag d. 07. December 2014
1 kommentar og 2136 visninger

Challenge BloggerAdvent Julekalender2014

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 08 December 2014 00:40

Dine engle er altså søde og det er som om at Louise vidst at du havde dem.
Dine pakker matcher jo lige...

Kram <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie