Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

I voted again - in the 2019 danish general elections

X Der blev stemt. Dagens vigtigste projekt dermed overstået.

Pictures, or it didn't happen
Pictures, or it didn't happen

Jeg fik ikke, som jeg ellers havde håbet på, ordentligt overblik over partiernes partiprogrammer. Men jeg fik kørt et projekt, lignende noget fra folkeskolen, hvor jeg gennemgik hvert parti ét af gangen, ud fra en artikel med deres tre vigtigste mærkesager til det kommende valg, samt hvilke tre ting de ville ændre med det samme, hvis de havde mandater til det.


Ud fra det og hvad jeg ellers har bidt mærke i, i den politiske debat og om partiet generelt, fik jeg for hvert parti oplistet en (i min optik) plus/minus liste, som hjalp mig til at vælge nogle partier fra med det samme.

Herefter fik jeg undersøgt lidt om partiernes holdninger til nogle af mine mærkesager i øvrigt, fx klima politik, samt partiets øvrige holdninger, hvilket hjalp mig til lidt bedre at sortere de sidste partier i bedste "det svageste led" stil... Også med stillingtagen til, selvfølgelig, med hvor stor sandsynlighed partiet fastholder sine mærkesager også efter valget, hvordan de stemmer overens med partiet i øvrigt, partiets størrelse og track record, that is, med hvor stor success har partiet fået gennemført ting før, hvor store/nye er de osv.

Jeg er på én gang mere tryk og usikker på mit kryds denne gang, end sidste gang, selvom jeg føler mig lidt bedre klædt på til at tage min beslutning.

Men jeg agter fortsat/fremover at holde øje med de forskellige partier og løbende føje ting til nye lille sorte bog, så jeg kan føle mig endnu bedre rustet næste gang, forhåbentlig først om små 4 år igen

Fluffy synes i øvrigt det var absolut spild af tid og at jeg meget hellere skulle gå/nusse med ham eller i det mindste bare give ham noget mere mad Jep, nøjagtig som et skoleprojektMis mis blev for en korteretid sat i karantæne så jeg kunne gøre projektet færdigt og vi kunne gå bed til valgstedet. Dejligt vejr. Utilfreds mis

Udgivet onsdag d. 05. Juni 2019
949 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie