Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Jeg må konstatere... #6

Det er vist på tide med en liste mere. Så vi tager par konstateringer jeg har samlet sammen
Jeg må konstatere


 • at det irritere mig meget, at den her --> ( synes at ligge der hvor jeg trykker for den her --> )... Så ender jeg nemlig altid med den forkerte glade smiley Så hvis du modtager en trist smiley hurtigt efterfuldt af en glad, så var den første en fejl ^^"

 • at havregrød kun er fantastisk til morgenmad, når der er et frisk æble i... ellers kan jeg simpelthen ikke få konsistensen ned

 • at det ærger mig, at Game Of Thrones ikke kan leveres med engelske undertekster fra HBO Nordic. Why? De mumler så meget i den nye sæson, at jeg er nød til at slå dem til, og så må jeg lade mig nøje med en fejloversat (for det er undertekster altid i nogen grad) fordansket udgave, som alligevel ikke rigtigt hjælper mig, og blot fjerner fokus fra filmen.

  Måtte også lige ytre denne utilfredshed på HBO's facebook • at Danske Netflix mangler nu også engelske undertekster

 • at vandmelon ER ganske udemærket halveret og spist med ske som fra en anden skål

 • at det til stadighed undre mig at så mange insistere på at føje et luftigt JanniE på mit navn. Hvorfor? Seriøst!

 • at min arbejdsplads har at for megen larm og afbrydelse så hovedpine til stadighed er en daglig ting (av)

 • at jeg skal holde igen med cykelpedalerne, fordi et vildt morgenridt giver astma slim/hoste gener resten af dagen...

 • at jeg elsker sommeren og glæder mig til igen at få lidt mere sommerligt vejr!


Hertil et par konstateringer fra længere tilbage, såsom...


 • at jeg stadig ikke har fået mit stjålne vasketøj tilbage, og nok aldrig får det.

 • at vi i dag (læs: 22. nov. 2015 indlægget har vist været nogle dage undervejs) har haft årets første sne.

 • at det der med parkering heller ikke er noget folk kan finde ud af. Vi har 3 parkeringspladser overfor vores lejligheder/gildesalen, hvoraf den ene i dag var fyldt med cykler. Men okay, cykelstativerne står jo også heeeelt ovre på den andeb side af vejen.
 • Udgivet tirsdag d. 24. Maj 2016
  2 kommentarer og 1670 visninger

  Kommentarer

  CAGravatar Cathrine Autzen 25 Maj 2016 13:43

  Kender godt det med navnet, folk tror også jeg hedder Tine eller Trine O.o

  JIGravatar Janni 'Gulde' Iversen 26 Juni 2016 22:47

  Men det giver jo ingen mening? ^^"

  Læg en kommentar

  Gravatar
  :);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
  Husk min info med cookie