Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

A 'facelift' for the webdesign?

Ja, i må undskylde hvis der roder lidt, selvom jeg ikke håber det. Det skyldes, at hjemmesiden, som i nok har bemærket, har været igennem en "lille" designmæssig "ansigtigsløftning". Jeg var hverken glad eller træt af det gamle design efterhånden - men det passer mig meget bedre nu. Det er dog ikke sikkert jeg er heelt færdig med at lave om endnu, nu må vi se. Ud over de design-mæsige ændringer er den største forandring dog forsiden, som ikke længere blot vil vise bloggen, men rent faktisk en "rigtig" forside Jeg håber i kan lide den - jeg har brugt aftenen i dag på at illustrere den lille Gulde, som jeg skitserede for et par dage siden, da jeg fik idéen til designet.

Den nye forside. Kan i lide den?


Ellers er der også kommet nogle ændringer på "profil" / "om mig" siden, og kontakt-siden, hvor gæstebogen er flyttet lidt i baggrunden til fordel for en egentlig kontaktside. Så må vi jo se, hvor meget der ellers kommer til at ske herinde, for som nævnt er jeg nok ikke helt færdig endnu

Sorry if its a bit messy. Its because the website has gone trough a bit of a "facelift" - especially on the design site. I wasn't eather happy nor tired of the old one, so I made some refreshments and I'm much happyer with it now, though I'm proberbly not fully done yet.

Besides that, there has been som changes in the content as well. Especially on the frontpage, that now actually is a front page and not just shows the blog too. Besides that there will be alterations of the profile page, and of the contact page too. Proberbly also a bit elsewere, I'm proberbly not all done yet I hope you like the changes so fare anyway
Udgivet tirsdag d. 05. November 2013
2 kommentarer og 2659 visninger

English Website Update Webdesign MMD Webudvikling

Kommentarer

CGravatar Cathrine 06 November 2013 17:33

Jeg syntes det er blevet rigtig godt og virkelig sødt

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie