Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

A storm named Gorm

Der var en Storm der hed Gorm. Har vi egentlig styr på hvem der står for at komme på de hersens navne, eller var det Praktikanten Troels der fik lov for en enkelt gangs skyld, og besluttede at der i år skulle rimes? Ja, jeg har ærligt talt svært ved at tage det alvorligt, hihi. Og er i øvrigt overordentligt skuffet, efter at have regnet mig frem til at U bliver af hankøn. Jeg havde ellers sådan håber på en Ulla! Men så må vi vel nøjes med at råbe efter en Ulrik, hah! For de finder vel forhåbentligt ikke på at kalde puste-pruste bæstet for Ulv!? Nå, men der er jo også et par storme til... over lang tid forhåbentlig, hvis ikke vi får/har sat godt drøn på den globale opvarmning, selvfølgelig.

Angående drøn, var der nu ikke meget jeg bermærkede af det under Gorm storm. Det var der vist også en stakkels journalist mand der bøvlede med. Jeg var dog liidt skeptisk i forhold til at lukke missen ud til luftning på altanen. Hvilket måske forklarede hvorfor vores fo-bold fjolser gav op og aflyste (i sidste øjeblik selvfølgelig, så brofælden lige kunne nå at klappe først == masser af overnatninger $$$). Hmm..

Da jeg vågnede op søndag morgen (tidlig) var det til et ordentligt haglvejr! Jeg nåede ikke helt at fange det ordentligt, men det så godt ud

DMI: Gorm var en »stærk, orkanlignende storm«

Enkelte steder nåede stormen Gorm op på orkanstyrke, men samlet set var der ifølge DMI tale om en stærk, orkanlignende storm, der var niveauet under forgængerne Allan og Bodil.


TV 2-reportere måtte flygte til fods - pludselig blev bilen oversvømmet

Udgivet mandag d. 30. November 2015
1302 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie