Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

A5 elastikmappe, tak

Jeg har jo den her besættelse af den "perfekte håndtaske". Så jeg er konstant på vagt efter ting og dimser der vil hjælpe mig til at være beredt på det meste, men uden at fylde eller veje mere end så lidt som muligt. Det sidste jeg kom i tanke om - selvom det efterhånden er mere end en måneds tid siden - var at jeg gerne ville have en A5 mappe til transport af papirer i min håndtaske. Så skal de kun foldes på midten, men holder sig jo ellers fine og ukrøllede. Egentlig var det dét jeg i sin tid købte min kalender for - et projekt jeg var rimeligt hyppet-hooked på, men som alligevel ikke fungerede helt som jeg havde tænkt mig. For det krævede ligesom at jeg skulle begynde at skrive ting ned fysisk, som jeg plejede gøre digitalt. Og det var jeg åbenbart ikke så meget i humør til. Så det blev i stedet en lidt forvokset notesbog... og så er den bare lidt for bulky til at jeg får den med mig, ærgerligt.

Så jeg kom på en elastikmappe i stedet. Jeg har nemlig en lille A6 en fra min tid i praktik i en boghandel. Egentlig købte jeg både en sort og en rød dengang, men nu er der kun den sorte tilbage. Så jeg kom på at søge efter en A5.

Jeg fandt en fin stribet en på bog-ide.dk, desværre var prisen for fragt sådan liidt for pebret for min smag, så jeg sprang over. Det var før jeg opdagede at det ER en mulighed at få varen sendt ud i en af deres fysiske butikker og sparer fragt ved selv at hentet (og betale) den der. Så nu er der alligevel en mappe i posten til mig. Eller rettere, er kommet hjem til mig, da det er nogen siden dette indlæg først blev skrevet

A5 elastik mappe

Men, i første omgang afskrev jeg den mulighed. Min anden tanke var så: jeg laver da bare én selv. DIY. Det kan da ikke være så svært. Det er bare at få fat i det rigtige karton, samt sådan en "eyelit" (staves? udtales? betyder?) hul udstikker og ring indsætter. Kalel har brugt dem flere gange. Og så noget elastik. Det er nok slet ikke så svært, nej.

Men jeg søgte lige på det. "lav selv elastikmappe". Sådan. Og google-svar nummer 2 lød umiddebart rimeligt spændende. "Lav en hemmelig mappe" fra woman.dk... uhh, sådan noget med en oversavet solcreme som gemmested eller sådan noget?

Det var først bagefter jeg opdagede resten. Det er det der fænomen hvor du skynder dig at klikke videre, og først mens siden loader får læst resten af linket, lige før den dirigere dig videre. "Sådan tager du nøgenfotos - og sender... " Øh, NEJ TAK, ikke sådan en slags hemmelig mappe -__-" En elastik-mappe, ikke? En fysisk mappe til fysiske papirer... Tsk altså Google ^^"


+ Pocket
Udgivet mandag d. 29. Juni 2015
2074 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie