Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Årets første julefrokost

- og den har jeg delte meninger om, hehe. I starten var det mildt sagt lidt af et helvede. Ser i, det var Emil's firmajulefrokost jeg var inviteret med til og udover dem var der en 4 andre firmaer til julefrokost på samme hotel - hvad jeg ikke vidste (troede de alle var fra El), så salen var bare overfyldt. Dertil kommer, at jeg jo er ret kræsen hvad frokost angår, og jeg kan fx ikke lide sild. Hvad gør man så, når man ikke kender nogen, er genert og ikke kan undskylde sig med at man spiser? Det ved jeg heller ikke, så enden blev at jeg smilede sødt til bordet Jeg sad samtidig med en klam følelse af at være.. et barn? Altså, at jeg ikke hørte til sådan en julefrokost.
Da der kom flere retter på ta' selv bord, var jeg dog lidt heldigere - tarteletter, rejer og brød, mums. Jeg har nøje optegnelser over min spise og drikke den aften, for... ja, havde ikke så meget andet at gå op i de første par timer. Vil i høre listen? 1 tartelet, 4 spsk rejer og 3 stk brød med smør. Dertil kommer 3 cola'er. Jeg har jo også et andet handicap i den sammenhæng: Jeg kan ikke lide øl, drikker ikke snaps, og bryde mig ikke om hvidvin - hvilket menu'en stort set stod på. Lidt senere kom der dog drinks til, så har da fået hvad svarer til én genstand.

Men nok om maden... for senere kom der *tadadadaaa!* Musik! Og hvor var det fedt - synes jeg i hvert fald. Så blev aftnen ligesom også sjov for mig. De kaldte sig "Live Jukebox" og man kunne SMS'e og ønske et nr - fedt ikke? Bandet spillede godt og forsangeren sang også godt - det er sådan nogle oplevelser der giver mig håb om at Egon, Roman & co. (og jeg) også får startet vores band engang. For det lød godt, var samtidig sådan "ned på jorden" agtigt. Realistisk tallent

Da bandet kom på, kom folk også i dansehumør Må indrømme jeg blev lidt smånervøs, for for at være ærlig, danser jeg ikke så godt. Eller jo, jeg har da rytme i kroppen, og kan sagtens følge en anden person - jeg er bare ikke sådan en ... inprovisér type Og bedre blev det heller ikke af, at Emil var ret så (meget) fuld, da han besluttede sig for at vi også skulde danse. Vi tumlede godt nok noget rundt, for da han er højere end mig, har han det med at læne sig lidt ind over mig, og så får jeg overballance?

Noget andet der var med til at gøre aftenen hyggeligere var, at folk blev så snaksagelige jo flere snaps de fik "slået ihjel". Hehe, og der var en del (og da især Emil) som blev peller-stive. Ved 1-tiden da hotellet lukkede baren, besluttede de tre unge par fra firmaet, at tage på "postkassen" aka bordega. Jeg havde på det tidspunkt forsøgt at fo fat på en taxa, men der ville gå mindst en time, før sådan en ville kunne hente os, og på den tid kunne vi være gået hjem. Dog var udsigten til 5 km gåtur med en fuld Emil ikke lige - øh, juhu drøm? Steffen's kæreste ondt af os, og så fik vi lov til at køre med Steffens mor (som så godt nok blev hans far) nu de blev hentet. Det lykkedes os faktisk at få stoppet 4 mænd, 2 damer (.. og mig?) ind i bilen. Steffen i bagagerummet, mig på Emil, en anden på sin kærste, og Steffens kæreste foran sammen med chauføren, Steffens far. Det minder mig spøjst meget og en tur på SE (2. år), hvor vi stoppede 9 mennesker ind i Jeanette's x kærestes lille Skoda, for at komme til Søndbjerg strang. Vi slet bremseklodserne helt, for bakken derne er mega stejl. Og gæt hvad chauføren/x-kæresten hed? Kurt
Udgivet søndag d. 07. December 2008
1235 visninger

ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie