Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Årsdag <3

Ah, Gulde har haft en god dag i dag Jo, for vi startede med idræt i morges, hvor vi spillede barsket (hvad jeg synes er en skønherlig sport). Så selvom min mor havde bortført mit idræts tøj, gik det nu meget fint alligevel. Og i dansk lavede vi noget så hyggeligt, som at hører Lucas' foredrag om sit hjemland, Brasilien. Vi lærte også en smugle portugisisk - jeg kan da lige smække mine gloser op:

Hej = Oi [øj]
Hej hej (farvel) = Tchau [chao]
Undskyld = desculpa [des kul ba]
Øl = cerveja [cer va chia]

Og noget andet skægt ved foredraget var, hvad vores udvekslingsstudent sagde om forskelle på Brasilien og Danmark. Der er flere gamle, og vi drikker mere. Hvis vi kobler de to sammen, hvad kan vi så konkludere: Vi drikker meget, men bliver ældre… altså, druk er sundt

Sidste time, Tysk, øvede vi bare udtale, så det var også hyggeligt nok. Plus, jeg fik en pæn tyskopgave tilbage, med ikkealt for mange fejl.

Efter skole tog jeg ned i byen for at købe mig et par bukser som er gode til løb og sportslig udfoldelse. Og minsanten om jeg ikke støder på Linette Jo det var ret så hyggeligt. Hun kunne så hjælpe med at observere mine tasker mens jeg prøvede bukser - de passer fint i bredden, men er dog lidt lange. Da hun kort efter blev hentet af sin kæreste fik jeg ventetiden på toget til at gå med at kigge på make-up. Min eyeliner er forsvundet lige i tiden, og det irritere mig ret, for det er stort set det eneste jeg bruger. Men fandt ud af, at de ikke er så dyre igen, så jeg overvejer at købe en i både sort og hvid her inden jul (fra Gosh eller Max-Factor).

Nå, men så var jeg jo også til karate i dag Tenshinkan karate 9 kyu - orange bælte Det var en rimelig hård styrke-opvarmning vi fik. Hvilket viste sig at være fordi vi bare skulle øve par-øvelser resten af aftenen (og en smugle selvforsvar). Vi fik nogle rimeligt fede forsvar-mod-mand-der-vil-voldtage-mig teknikker Og efter træning gik jeg min kata igennem for sensie et par gange - kunne ikke holde til mere pga. dårligt knæ og smertende fod.

Men nu kommer dagens højdepunkt. Ser i, i dag er det præcis et år siden mig og Emil fandt sammen og han var klar efter træning med både gave og blomster Gaven var en CD med Enya, hun er så lækker at lytte til når man skal slappe af. Og buketten bestod af hvide liljer og én hvid rose. Den står i øvrigt på bordet ved siden af min nye sovesofa, som jeg fik i søndags, og spreder sin liflige duft ud i rummet. Det er bare mums. Lige til at blive lullet i søvn, hvad jeg tror jeg vil gøre nu
Udgivet mandag d. 24. November 2008
1 kommentar og 2096 visninger

Kommentarer

SGravatar Simone 26 November 2008 23:06

Årh hold kæft hvor er han sød ihh... Så herligt når man får blomster og gaver.. *suk* hvor dejligt! Tillykke med det!

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie