Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Af og til er horoskober nu ret belejlige

Jeg har haft det lidt sjov med at læse horoskoper i morgenavisen (Mx) på morgentoget de sidste par dage.. altså i dag og i går. Det er ikke normalt at jeg gør den slags, men som jeg delte på instegram virkede i gårs udmelding bare så belejligt for min situation pt.

"Koncentrer dig om dit job og dine mål i den forbindelse. Du har nemlig mulighed for at tage et skridt i den retning, der får dig hen, hvor du gerne vil være." - Stenbuk

Succes med job, det ville ikke være så ringe - Desuden gode vibrationer med Emil (jomfru), så det var jo meget heldigt.

Efter at have skimtet oplaget for i dag, kan jeg se at det er mere af samme skuffe:

"Fokuser på arbejde og karriere - der sker nogle spændende ting omkring dig. Der er ingen tvivl om, at du kan tage nogle store skridt i retningen af dine mål." - Stenbuk

Hmm, ja i dag er sidste dag i ledigheds praktik (eller hvad man nu kalder det), så det der ansættelse ville da være ret skønt. Og så er der jo det her med at prøve at lave en webshop, som har fristet mig som udfordring den sidste uges tid. Der er måske også ved at dukke et projekt op til det formål, skal snakke med fatter om det i aften, hvor der ikke er karate.

Men man kan jo tolke det som man vil. Jeg synes fx også de skyder efter laveste fællesnævner med "forudsigelserne", som fx mod Emil's (jomfru) besked: "Allerhelst bør du lade dine penge og dit dankort blive hjemme. Du bliver let fristet, og du kan bruge flere penge end hvad godt er. Tænk dig ekstra grundigt om." Ja, hvem kunne ikke relatere til den udmelding

Hvad med jer? Læser i somme tider horoskober, og er det noget i tror på (bare lidt?) eller er det mest/kun for underholdgmg?
Udgivet tirsdag d. 18. Februar 2014
2 kommentarer og 2707 visninger

Pendlerliv Hverdagsliv

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 18 Februar 2014 16:27

Jeg kan faktisk godt li horoskoper, men så naiv som mennesker nu kan være, så tror jeg kun på dem, hvis der står noget jeg kan forholde mig til, eller som jeg selv mener passer.. ha ha..

Jeg læser dem ikke fast, kun hvis jeg lige falder over dem..
Havde på et tidspunkt et horoskop app, men den passede aldrig, så den blev slettet..

Knus <3

IGravatar Ilhja 18 Februar 2014 20:05

Jeg kan godt lide horoskoper, bare ikke dem i aviser.
Dem ser jeg mere som at man har en skuffe fuldt med sætninger og så tager man en af dem. Et horoskop er noget som tager tid at lægge og mere noget som kan vise dig hvem du er fremfor hvem du vil blive.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie