Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

After a long day of competition you do...

Lad os tage en lille quiz. Efter en hård, succensfuld karate stævnedag* gør du:

a) Tager i byen med Sihan og de andre og har en skæg (omend lidt introvert belastende) aften, hvor dommerlønnen og mere til hurtigt bruges op på et par drinks (men også kun et par, ahem), jeg kommer skidefuld hjem, og bruger det meste af søndagen på en sløv start for at komme sig oven på gårsdagens og aftenens strabadser


eller...

b) Bruger en slant af dommerlønnen på et par kæmpe pose snolder, og sammen med mit hjertes udkårne tager hjem til en hyggelig, nørdet (omend måske lidt associal, men introvert behagelig) aften med gaming og videoer, forhåbentlig fulgt på af en rolig søndag formiddag hvor du dog er frisk til at lave liige det du har lyst til at finde på.
Jeg tror vist jeg hopper på den sidste mulighed i aften - selvom jeg også før har prøvet den første og fået gode stunder ud af det

Vi endte i øvrigt med til karate stævnet at køre det mere krævende spejldommersystem, hvor 2 dommere begge agere ref eller rettere ref og spejl, frem for fransk system, for at spare dommere.

Det gik fint, men jeg kunne mærke på mig selv, at jeg bare ikke skulle være hoved Referee. Selvom de andre pressede lidt på efter ordre oppefra. Men jeg er glad for at jeg respekterede min grænse og stolede på min dømmekraft til at sætte den grænse. Jeg vil hellere kunne dømme godt en hel dag (endnu engang fik jeg respons der hedder: stol på dig selv, det du ser, det SER du), end en kvart dag og gøre et mislykket forsøg som Ref. Det skal nok komme en dag, det ved jeg - for den sikkerhed jeg har som flagdommer (Judge) og selv som spejldommer i dag, den havde jeg ikke til at starte med. Men i dag var bare ikke dagen
Udgivet lørdag d. 07. November 2015
1336 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie