Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Again with the Universe

Jeg ved ikke hvorfor karma sådan synes at give Emil ret for tiden. Først med mobilen og nu i form af denne enigheds-erklæring af at det er sengetid (for en times tid altså).

Windows Blue Screen of Death

Men han har jo sikkert ret. Selvom min krop har travlt med at værke i protest over ikke at være blevet bevæget nok i dag, er vi jo langt over sengetid. Mit hoved har nu også været godt beskæftiget og trænger helt sikkert til et hvil så der kan blive ladet op til i morgen - den slags tager hårdt på koncentration, opmærksomhed og mental energi. Men hele dagen har nu også været i lade-op stadie. Jeg har sover længe - gik ud som et lys i går kl. 23. Jeg har spise sen morgenmad, rent rundt i hyggetøj, ryddet op og omsystematiseret hist og her - og udtænkt planer for andre steder (hovedsageligt klædeskab og badeværelse) og endelig nusset en masse med webdesign. Bloggen har fået lidt af et ansigtsløft, som dog først bliver rullet ud for andre end mig i morgen, og jeg har planer om mere på her og på nogle af de andre projekter jeg er igang med - det skal nok blive spændende!

Resten af weekenden er gået med sommerfest på skolen fredag og gril hos farmor lørdag. Nå, men om lidt tager vi hul på næste uge, og så er står den på ferie herfra. Jeg ved ikke om jeg glæder mig eller er skræmt over Gashukuen, men der er da nogle uger til at lade op bagefter igen i det mindste, hehe. Nu må vi se.

Jeg håber i alle har haft en rar weekend med plads til både skæg og ballade, hygge og ro som jeg har haft det
Udgivet søndag d. 21. Juni 2015
1545 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie