Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ah, so the spamfilter works!

Jeg fik på utilsigtet vis bekræftet at mit spamfilter normalt fungere (meget!) her til aften. Jeg kører jo på egne programmerede systemer her på bloggen og siden, i forhold til pakkeløsninger som Wordpress. Det er både sjovt og spændende at nørkle med og træne mine programmerings og formatterings "muskler" på, og have en legeplads at afprøve ideer og teknikker på. Og så er jeg måske stædig stolt mor til denne min "baby" af et projekt. Der er noget specielt over stadig at gøre selv, selvom det også er lidt af en dinosauer i dag, og nogle gange ulempe/missede fordele.

På det sidste har jeg haft godt gang i at lege med, videre udvikle, færdiggøre og finpudse ting på siden - og ikke bare i systemerne. Det gav dog åbenbart et ups i kommentar-systemet, som Jeanette var så flink at gøre mig opmærksom på, da jeg fiksede det, så der kan sendes japanske tegn ind også - jeg er jo ved at tage japansk undervisning for tiden.

Mit arbejde med at fikse det nyopståde problem, som vist drejde sig om spamsystemet, betød så åbenbart at det blev sat ud af drift de par minutter til en halv time det tog at fikse. Og så blev jeg pludselig SÅ lettet og stolt over at spamsystemet normalt fungere, for på den korte tid nåede der 11 spam-kommentarer igennem! Hold da fast, det kunne nå at blive til meget over tid! Den "Anonym" med tomlen ef til gengæld migHeldigvis skulle det hele dog gerne fungere igen - hvis ikke (skulle der opstå andre problemer) sætter jeg stor pris på det, når i gør mig opmærksom Jeg leger også gerne selv en nettets gramma-nazi for et bedre internet, når jeg selv støder på ting og sager
Udgivet tirsdag d. 06. Oktober 2015
3 kommentarer og 1784 visninger

Programming Webudvikling

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 08 Oktober 2015 17:04

Jeg tror ikke din SEND knap rykker med ned hvis man skriver en længere kommentar, lagde jeg mærke til den anden dag. Ved ikke om du selv har opdaget det?

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 16 Oktober 2015 10:32

kke noget jeg har tænkt meget over, tror jeg ikke. Det må der jo gøres noget ved

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 16 Oktober 2015 10:31

Ikke noget jeg har tænkt meget over, tror jeg ikke. Det må der jo gøres noget ved

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie