Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Aladdin, Sløjfen's Friluftsteater forestilling

Så er jeg klar igen i år til en gang frilufts teater forestilling fra Sløjfen - i år står den på Aladdin, så det bliver spændende. Jeg mangler faktisk bare mine piger, Tanja og Majbritt, for jeg kan desværre heller ikke år "tage til den" med min farmor, små kusiner og mulige andre fætre, kusiner og søskende, som skal se den i morgen. Jeg har fået lavet andre planer - men det her skal også nok blive godt. Sidste år så jeg det med Tanja og Michelle (hendes blog er vist stadig væk, øv øv), men sidst nævnte har allerede set den med hendes lille familie. Så er det godt Majbritt også havde lyst til at se den
Teatret klar til Aladdin


Akavet Gulde bevogter de gode pladser

Udgivet fredag d. 13. Juni 2014
2295 visninger

LigeNu

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie