Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

All fresh and alive!

Eller i hvert fald føles det sådan efter den omgang i går, puh. Det er ikke sådan når man får influenza og bliver til en trold på samme tid... Ja, sidst-nævnte er så min måde at beskrive den tilstand af gnavenhed og utæthed der rammer piger hver måned Jeg burde lave en smiley for det egentlig, hehe


Nå, men jeg har på fornemmeren at det hjalp meget at tage de Imodium i går - og i den forbindelse vil jeg lige komme med et lille tip. Jeg bryder mig ikke selv om at indtage medicin uden at kende infoen om det, og hvis i som jeg har det med at forlægge/miste indlægssedlen kan i altid tjekke op på den nyeste version på indlaegsseddel.dk (eller xnet.dkma.dk, som den videredieregere til) - se det er smart Muligvis også old news for nogle af jer, men nu kan jeg i det mindste også huske det, hehe.
Udgivet lørdag d. 28. December 2013
1 kommentar og 2482 visninger

Hverdagsliv Helbred

Kommentarer

CGravatar Cathrine 28 December 2013 19:35

Dejligt at du har fået det bedre!

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie