Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

All out of water

Her er et par ting der er sket i dag...

All out of water
Der tikkede en generalbefaling ind i går om at vandet blev lukket i vores område... Altså både i vagten, stabsbygningen, kursusområdet, idretshallen og helt op til før kaffeteriet, og det basicly hele arbejdsdagen.

Bring own water
Så jeg kogte og medbragte varmt og koldt vand til te og drikke til en mindre hær... Jeg skulle jo ikke risikere at dø af tørst! (Jeg havde overset at vandet først blev lukket kl. 09.00!)

No toilet
På den anden side var tissetrang nok en større fjende på dagen end tørst, så jeg endte med ikke at turde drikke ret meget af mit vand alligevel. Så behøvede jeg nemlig kun en enkelt toilet udflugt!

Borrow from the naighbors
Vi endte med at være en hel lille flok fra staben, der udvandrede fra det militære område i frokost pausen og over på kuffen (KFUM soldaterhjemmet) på den anden side af vejen, så vi kunne låne deres toiletter Hygge! Heldigvis kom vandet dog tilbage til om eftermiddagen, hvor min mave begyndte at trolle mig

Swam 2KM
Glidende overgang fra vandmangel til svømmehal. Jeg, søster og moder tog i svømmehallen (de kom først, mig selv bagefter) for at få motioneret korpuset. Mor tog hurtigt afsted da kilometeren i sidste uge (tirsdag) var for hård ved hendes ben. Søster og jeg ampede dog turen op til 2 KM! Wohoo! Den første for mit vedkommende, skyndte jeg mig igennem og fik en tid på ca. 33 minutter. De sidste baner var bare for sjov, stille og rolig. Vi var 1 time og 1 kvarter om distancen. I am proud!

Tossed sh!t
Jeg gennemgik, scannede og smed flere papirer ud. Gamle bonner, japansk noter, bullet journal noter og øveark og så hele mit (lettere angstprovokerende) mess af en notatbunke fra den Ring Binder Planner/Organiser jeg brugte før. Har lavet et lille skriv (på engelsk) om det til en af Planner facebook grupperne (Planners Gone Wild). Jeg overvejer dog også at lægge det op her på bloggen

Oh!
And also I made a doodle!


Udgivet torsdag d. 25. Januar 2018
1625 visninger

Hverdagsliv EverydayLife GuldeDoodles

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie