Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Alle bloggere er narcissister?

Jeg så for nyligt et afsnit af Good Mythical Morning med Rhett og Link der omhandlede narcissisme. Med den fængede titel Are You a Narcissist? - TEST, btw, de to er skide hyggelige, og kan godt anbefales herfra I videoen tager de en test for at finde ud af om de er narcissister, og forudsiger fra starten at de regner med at få en høj score, da de jo har en youtube kanal - et hel sted dedikeret til dem selv, som de regner med folk vil bruge daglige 10 minutter på at følge med i. Og min tanke var.. det må vel være det samme med os bloggere?

Vi har jo også en hel side dedikeret til os selv og de ting vi skriver. På den anden side ved jeg, at der er flere af mine med-personlige-bloggere som bruger bloggen til som en del af en slags terapi for sig selv. Og den vinkel kan jeg selv udmærket forstå - nogle gange kan tanker blive så forviklet inde i hovedet, at det giver en helt fantastisk klarhed at få det ud på skrift, og kunne sidde og kigge på det bagefter. Og nettet er en nem notesblok. Samtidig med at man tit kan tænke, at andre må gå og tumle med samme slags problemer... Nogle af mine mest gennem-google-besøgte indlæg handler om mine forsøg på at beskrive hvad der sker i kroppen på mig, under nogle af de symptomer vi ikke rigtigt har kunne diagnosticere ved lægen. Mine svimmelhedsanfald for eksempel. Så jeg tror ikke alle bloggere er narcissist.. og skal man tro på testen, er jeg selv et modbevis Med andre ord, jeg dumpede testen

Ifølge Rhett og Link lå US celebreties lå på gennemsnitligt 17,8 og 12-15 var normalt... mens 20 eller derover betyder at man nok bør se en specialist og undersøge om det rent faktisk er noget man har - mind you, det er en hygge-test på nettet, ikke foretaget af en specialist, så tag det ikke for alvorligt I forhold til det dumper jeg udenfor med min score på 11, som vel derved definere mig som værende ikke narcissistisk, og ikke normal men selvudslettende eller hvad? Slask, en kold karklud i hovedet Kan ske det er forklaringen på hvorfor min blog ikke er en af nettets mest besøgte (det, og så at det kræver en hel del både talent og held lige at ramme sådan en bølge) og at det egentlig ikke genere mig Hvor ligger I?
Udgivet fredag d. 21. November 2014
2 kommentarer og 2109 visninger

Kommentarer

KGravatar Kathrine 21 November 2014 17:45

Jeg scorede 15, med ekstra høj på Self-Sufficiency

IGravatar Ilhja 24 November 2014 21:10

Jeg fik 9 o.O
Det med fx. leder har før ledt mig til at gå ned af stress og fået en depression og derved ønsker jeg ikke at leder igen udfra det. Men jeg ville gøre det før.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie