Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Another storm - this time Helga

Haha, den der "storm" er der vist ikke meget fut i. Men når nu den sidste hed Gorm profeterede jeg faktisk at den næste ville hedde Helga - og jeg fik ret Det er da i det mindste et lille plaster på såret, over at vi ikke i denne omgang kommer til at kunne få en Ulla

Jeg er igen (som i onsdags) oppe før min krop overhovedet har bemærket det, og kører på skinner. En del af mig havde bestemt overvurderet hvor meget blæst der går på en Helga fra morgenen, jeg kunne vist fint have taget cyklen.

En fordel var så til gengæld, at de fjolser der i onsdafs kastede med kanonslag på stationen holdt sig i skindet i dag. Jeg håber Politiet fik fat i dem, og rusket lidt fornuft i kraven på dem, men det er jo ikke til at vide. Men ingen kanonslag i dag, yei.Udgivet fredag d. 04. December 2015
1463 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie