Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Arbejdsløs? Nej lortejob!

Hah! I troede nok lige i nu kunne kalde mig arbejdsløs! Men det kan i ikke, for jeg har nemlig fået skaffet mig et lortejob til i morgen og til på mandag! Kan man kalde det andet når jeg hele dagen skal befinde mig under 2 meter fra en ko's... røvhuld? Jobbet jeg taler om er klovbeskæring, og jeg skal være den der binder koens ben op i boksen, så den ikke sparker min far når han kommer med vinkelsliberen - det kan jo gøre ondt på den stakkels ko, og den kan blive forskrækket. Men gøres, det må det, for dårlige klove giver dårlige ben, så koen bliver dårlig, og derved giver mindre mælk. Synd for koen og mindre "givty" for landmanden. Det skal lige siges, at nej, køre har heller ikke lært at tisse (og skide) af først!?!

Lige nu kunne man dog også på en måde sige at jeg er "omgivet af lort", hele mit gulv flyder nemlig i "møg" eller rettere, gamle skolepapirer! Hvilken sejr, hævnakt, lettelse og befrielse det er at kunne kyle dem ud! Men skønt jeg kyler og kyler er det som om bunken ikke svinder synligt... Der bliver ved at være flere!

Billede af rodet værrelseMit... gulv?
Udgivet tirsdag d. 22. Juni 2010
1298 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie