Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Arr! Jeg vil ikke til tyskland!

Grrr! Vil i vide hvorfor? Så er det for jeg skal afsted kl. lort onsdag morgen, på denne lort-agtige tur til nordtyskland! Og hvorfor? For at hører på kedelige foredrag dernede fremfor heroppe. Som det måske kan høres er jeg ret negativ overfor denne dyre tur, "social oplevelse" eller ej. For det bliver dyrt for mig! Og jeg går glip af hvert fald 3 store events jeg helst ikke havde undværet. Det ene er den halloween fest på fredag, som Cille måske ville holde. Det andet, er den musical MiMi skal spille på fredag, som jeg også hellere ville have set. Og det tredje er, at jeg misser karate. Det (karate) i sig selv er slemt nok for mig, for jeg skal til stævne og kæmpe på lørdag, så alt misset træning er fatalt. Noget andet er, at jeg så vil være noget smadret på lørdag. Og någet tredje er, at der den onsdag aften jeg går glip af, kommer nogle fra Familie Journalen for at lave et potræt af klubbens piger. Det er så fedt, de er totalt ligeglade med drengene Det er kun pigerne de er interesserede i - dels fordi vi vinder så mange medaljer, og dels fordi 50% af voksenholdet er kvinder - er det fedt, eller er det bare fedt? Tenshinkan karate 9 kyu - orange bælte MEN! Det er jo som sagt en berømmelse jeg misser

Nå, men weekenden her er i det store og hele kun gået med én ting - arrangementet "Bamses venner". Det var en koncert som klubben havde lovet at hjælpe til (for at tjene til kassen) - og det var egentlig meget hyggeligt, men forfærdeligt langtrukkent til sidst. Vi hjalp et par timer fredag med at stille scene op. Så kom vi igen lørdag, hvor alt skulle foregå. Jeg var på madhold sammen med Tanja, Nicolass, Ado, Jens Peter og Charlotte og det var egentlig vældigt hyggeligt. Selvom vi havde hektisk travlt de første 3 timer med konstant at slæbe mad ind for at fylde op på bordene - og selvom de var 480 må jeg sige - hold k' de kan æde som svin! Det var helt vildt! Alt var rippet pånær kartoffelsalaten, som stort set ingen rørte. Især desserten, som vi kom ind med senere røg hurtigt. Vi havde knap tid til spise - faktisk fik jeg ikke mad før lidt over 9 den aften, og jeg var bare SULTEN efter at gå og bære/kigge på og lugte til den lækre mad. Og så er det frustrerende at sel at alle andre medhjælpere, ja selv Alex har tid til at spise.

Aftenens ballade kom omkring kl 1 - når man samler over 480 (der kom flere til efter spisen) fulde og dumme folk, er det jo klart at sådan noget vil ske - men føj hvor de dog alligevel opførste sig MEGET VÆRRE end en flok teenagere! Hele problemet opstod i, at to damer havde stjålet tasker. De kom så op at tottes med de, der mente at have mistet noget, og da måtte Alex, som var hovedudsmider, træde til. Der kom politi og det hele De blev så afhørt i et rum, der desværre havde glasvæg, så folk udefra kunne samles derom og skabe sig åndsvagt - desamme gjorde damerne indefra, og det fulgte til mere påstyr. Der var en fuld mand der på et tidspunkt ville ind, og sigen noget grimt så det ud til, hvilket han selvfølgelig blev nægtet. Han blev så rasende at han greb den nærmeste gamle man og hamrede ham i jorden. Så måtte Alex igen spænde muskler og praktisk taget sparke manden ud af døren. Og sådan kørte det ellers bare de næste 2 TIMER. Og tankerne der fløj gennem mit hoved var bare "Tag jer sammen, det er voksne mennesker!" Jeg besluttede den aften, at jeg hader fulde gamle folk!!

Aftenen endte så omkring 4 tiden for vores vedkommende, da vi skulle pille scene ned bagefter, og borde og stole osv. Og jeg holder fast ved det klokkeslet, selv om uret skulle stilles tilbage! For min krop havde været oppe til kl. 4 om så klokken virkelig var 3...
Udgivet søndag d. 26. Oktober 2008
1928 visninger

Karate ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie