Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

ASMR... Autonomous sensory meridian response

Kender i den der mystiske kildrende fornemmelse man kan få i baghovedet, nakken og ned af ryggen, når der sker noget rart. Som fx at blive nusset i håret eller på ryggen? (Medmindre man er særligt kilden og finder den slags ubehageligt selvfølgelig). Det findes der faktisk et udtryk for. Jeg stødte på det tilfældigt i en Cracked video... en af dem jeg ikke plejer se. ASMR... Autonomous sensory meridian response...

youtube video
youtube video

Så nu har jeg endelig et ord for det... selvom jeg egentlig ikke vidste, at jeg manglede et. Her er nogle af mine triggere...

  1. At få lagt makeup af nogen og/eller ordnet/nusset hår giver mig den samme rare fornemmelse. Det er åbentlyst ikke alle der har det på den måde - min navne-søster fra karate har fx. det smukkest lange hår... og hun hader når folk piller i det. SO TEMPTING THOUGH! ^^" Videoer af folk der får lagt makeup eller lægger det på en anden kan også sommetider trigge det... og ditto med håret.

  2. Duften af den parfume som er i noget billig (evt. børne) makeup, som jeg husker det fra da jeg var yngre og vi havde pyjamas-parties med at sminke hinanden, hehe

  3. Wispere giver mig også til tider fornemmelsen...

  4. Hypnose / beroligende tale lydspor

  5. Hypnotisk afslappende men dog også medrivende musik...

  6. At bliver "tegnet" på ryggen, som i de små klasser, hvor man skulle gætte hvad der blev tegnet...

Disse videoer, særligt den første, skulle være rigtigt gode til at give effekten. Sæt dig godt tilrette og tag et headsæt på, for det virker ikke gennem almindelige højtalere, lyden skal helst helt hen til/ind i ørene

youtube video
youtube video
youtube video


Og lidt andre mærkelige videoer jeg har fundet
youtube video
youtube video


Video links: The Virtuel Barber shop, Blowing In Your Ears: ASMR Binaural, ?? mixed
Udgivet tirsdag d. 16. December 2014
1881 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie