Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Astma lunger, Nupo-mad, kulde og Fluffy-helbred - i hurtige træk

Det andet gik så godt, og ville egentlig have fortsat med i dag derpå, men besluttede alligevel at det gav mere mening "hver for sig". Desuden begyndte længden at gribe om sig.

Så I dag i "hurtige" (ja, dog igen af "Gulde" varianten) træk, har jeg:

  1. Været til karate-træning (selvfølgelig) og trænet Heian Nidan med en af eleverne til kata, og deltaget i den efterfølgende kamptræning, der endte med at blive lidt af en nørdetræning og sætte en hulens masse tanker i gang
  2. Også præsteret at ødelægge mine lunger (igen) under opvarmningen. Jeg ved jeg har anstrængelses-astma, men har altid anset det for at være "kun en lille smugle" - alligevel kammede det helt over i dag. Vi spillede hockey (med skumpølser, ikke de farlige hårde stave dog) og jeg har altid svært ved at styre mit temperament og ikke lade mig rive med i det spil. Det er høj-intesitivt, så af den type jeg ikke rigtigt kan holde til. Giv mig en løbetur på 10 km og jeg skal lægge den ned (okay, har ikke prøvet, men er overbevist om jeg kan ) men giv mig 10 minutters über hård giver-den-max-gas-110% og jeg bukker helt under. Jeg kunne godt mærke at det begyndte at rive i lungerne, men valgte at ignorere det og fokusere på at forsøge for en gangs skyld ikke at være det tabende hold (synes altid det bliver mig for tiden)... hvilket resulterede i at jeg fik åndenød og så meget slim-dannelse at jeg måtte hoste, pruste og hakke mig igennem resten af træningen.
  3. Også hostet resten af dagen, meget højt og usundt lydende. Emil tror næsten jeg er blevet syg, og måske er det også tilfældet, for jeg hoster faktisk stadig her til aften. Min hals er øm og smerter når det sker, og mine lunger lyder rallende når jeg trækker vejret ind igen. Det er selvfølgelig min egen fejl, jeg kan jo bare lade være, men det er alligevel svært at gå imod min stædighed ^^" Håber jeg eventuelt kan få lidt svar på det også ved hjerte-specialisten (hmm, nej, det er nok en normal læge jeg skal gå til med det problem).
  4. Haft en helt filosofisk indre debat med mig selv under kamp-træningen om misundelse, motivation og optimering. Det kan være jeg opsummere noget af det på bloggen, hvis jeg husker det i morgen
  5. Spist Nupo-bar og cola til frokost. Folk var ved at gå helt til over det, da de bestemt ikke mener jeg ligner en der har behov for det. Jeg gør det nu heller ikke for slanke-effekten, men fordi det er en hurtig og nem frokost (og når de er på tilbud til 10 kr i Bilka, også en billig frokost) som jeg kan have med som i tasken, uden at det bliver klamt og så jeg altid har en "backup", fordi Nupo mad er bedre end ingen mad i min verden! Som bevis for min ikke-slankekur blev den da også skyllet ned med cola, og så kunne folk bedre grine lidt med på den ^^"
  6. Været i Quikly og Bilka efter bla. flere Nupo-barer, mere håndcreame (har en 4-5 stykker til at teste nu) foruden Is, mere Cola og Fondue (chokolade-smelter) til et projekt i morgen. Også lidt andet selvfølgelig.
  7. Været meget bekymret for Fluffy's manglende toilet besøg. Han har nyresten igen efter vi forsøgte at gå tilbage på ikke-medicinsk foder, så vi holder godt øje med om der kommer noget i kummen for tiden. I går tissede han 2 gange: på toilettet om morgenen, og senere på min dyne, som ikke var så bevogtet fordi han netop allerede havde ladet vandet den dag, og normalt kun gør det én gang om dagen. Det tog jeg som et skidt tegn, og var derfor meget observerende i dag, hvor Fluffy tilsyneladende intet ville af med. Det kom dog her lige før midnat efter jeg havde "tisset for". Jeg har en underlig kat, og er lidt af en Crazy Cat Lady, I know, men vi har fundet ud af at Fluffy åbenbart er mere tilbøjelig til at lade vandet i toilettet (på via LitterKwitter's sidste trin-bræt) hvis toilettet lugter lidt af pis. Det må åbenbart helst ikke være for rent, eh?
  8. Frosset rigtig meget udenfor, hold fast hvor er det dog koldt!
  9. Næsten fået lavet Cola Slush-Ice igen. Vi satte dem ud på tearassen til køling, og den var noget doven/med små is-flager i, da den kom ind igen, heh.
  10. Haft kjole på Jeg føler mig rigtig fin, og tror jeg vil bruge lørdag fremover til at klæde mig lækkert på, om jeg skal noget eller ej. Har lidt fornemmelsen af at der er en form for dress coat på jobbet, og kommer ikke så meget i byen, så det skal være en form for weekend forkælelse for tiden, hvor den slags ikke er anvendeligt til den kolde pendler-gåtur. Jeg tænker også at gøre søndag til fast arbejds-fri-kun-slappe-af-dag, så kan det være jeg kan holde til det hele
Udgivet søndag d. 26. Januar 2014
1 kommentar og 2832 visninger

IHurtigeTraek

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 26 Januar 2014 01:31

Kan godt være at du er en crazy cat lady, men hold nu op det er for grinern at i tisser over kors.. Ja eller at du skal tisse først.. Jeg er lige ved at tisse lidt i trusserne selv nu... ha ha

Jeg har faktisk også en cola som er blevet til slush ice.. den var noget tyk af hælde ud af flasken.. men dejlig kold..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie