Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

At flette en julestjerne

En video jeg lavede sidste år, vel mest som en reference til meself, for altid siden at kunne genopfriske stjerne-fletteriet - jeg er jo lidt glemsom. Men også for at dele min måde at forklare på, med andre som måske har samme måde at forstå på. Vi forstår jo ikke alle på samme måde. Den har dog været en del omdiskuteret de sidste par dage. Måske fordi en del har fundet frem til den, nu det igen er stjerne-fletnings-season (jul). Der er meget delte meninger, hvilket jeg, som før skrevet, tror skyldes, at vi ikke alle lærer ens - det er alle dog ikke lige villige til at erkende.

Så, om den er en hjælp for dig, ved jeg ikke, bedøm selv

youtube video

Slutteligt lige et link til den flinke Lisebeths Lykkebo, der har været så sød at linke til min video i hendes julestjerne indlæg, og gøre mig opmærksom på det
Udgivet tirsdag d. 04. December 2012
1 kommentar og 2559 visninger

Events Jul DIY Video Tutorial

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 04 December 2012 12:28

Ej hvor er det bare en super god video.. Jeg har aldrig kunne finde ud af at folde de stjerner, men er sikker på jeg ville kunne gøre det med din video.. Super..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie