Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

At komme igang

Jeg hader når der opstå sådanne blogging pauser. Selvom jeg af princip ikke vil synes det er noget princip, og ikke vil føle krav på at undskylde det, så kan de irritere mig på den måde at jeg ofte har problemer med hvordan jeg skal komme igang igen. Så bliver pausen længere og længere, fordi jeg ikke ved hvad jeg pludselig skal begynde at skrive med. Hvad der virker som et passende "genåbnings" indlæg. Der er mange der for tiden tilsyneladende stopper med at blogge - hvilket dog ikke er en retning jeg er ved at gå i. Jeg ender tit med at tage nogle pauser, men ender somregel med at ganske hurtigt at ville igang igen - jeg ved bare ikke altid hvordan. Jeg har det samme problem med videoer for tiden. Så jeg tror jeg vil hive kameraet frem i morgen aften (da tirsdag aften stadig er min "fri" ugedag-aften) og fortælle jer lidt om de fede begivenheder jeg har oplevet på det sidste. Eller de af dem jeg kan huske i hvert fald da.

Med andre ord så vil jeg omgå mit "opstartsproblem" uden egenlig at gøre noget vildt ved det ^^ For det har jeg netop gjort
Udgivet mandag d. 21. November 2011
1608 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie