Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

At sy knapper i...

Jeg valgte at være lidt social før karate i dag, så i stedet for at arbejde på et eller andet webprojekt, blogindlæg eller noget andet på computeren... eller læse en bog, så tænkte jeg at det efterhånden var tid til at få syet den knap på plads på min frakke igen. Nu har den manglet siden den faldt af sidste år (og jeg mener sidste vinter-season, ikke bare før nytår. Så kan man nemt sidde og snakke stille og hyggeligt imens. Jeg synes selv resultatet blev meget godt Hvad siger I? Kan i gætte hvilken knap der er syet på?

Kan i gætte hvilken knap jeg syede på min sorte vinterfrakke i dag før træning?

Udgivet mandag d. 18. Februar 2013
2049 visninger

Karate Syning Social

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie