Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

At være en anden...

Af og til ville jeg ønske, at min skaber havde valgt at give mig andre talenter og forbandelser end dem jeg har...

Det kunne have været rart, at være én af dem, som er gode til at arbejde med mennesker. Og en af dem som værdsætter andre menneskers nærver. I stedet for at være en af dem, der må lukke af for omverdnen, for at finde ro og lade op. En af dem der ikke kan overskue for meget samværd. Det ville have været rart, at være en af dem, der finder størst værdi i gode stunder, god mad og gode minder med gode vender - imaterielle ting... I stedet for at være en af dem, som navngiver sit klaver, sin computer og sine potteplanter, og finder lige så stor tilknytning til dem, som til mennesker.

Af og til ville jeg ønske, at jeg var en af dem der prioriterede anderledes. Så ville jeg måske have haft et andet liv og valgt en anden uddannelse. Sådan har jeg det i hvert fald lige nu, når jeg sidder og kigger min kærestes billeder igennem, fra de sidste dage på den Japanske Gashuku, hvor de alle tog til Funakoshis grav, og efterfølgende på et Firestjernet hotel for foden af Fuji Yama, hvor de fik rigtig restaurent mad (ikke mad fra 7-Eleven) og sov i rigtige japanske senge og badede i de japanske varme kilder...

Alt imens jeg tog flyet hjem, og kørte alene hjem i toget for at nå hjem til en nybagt student, som jeg ikke nåede af træthed, og min 2-semester eksamen... Bevares, jeg er da glad for min uddannelse! Men af og til, ville jeg bare ønske at jeg var en anden... måske en af dem som rent faktisk er normale, efter det danske samfunds standart... Kniber en tåre lige nu, men i morgen er det sikkert allerede glemt. Det er jo kun engang imellem...
Udgivet søndag d. 09. December 2012
1695 visninger

Personal Tankespind

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie