Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Autumn tag 2019

Dette tag er et efterårstag jeg så hos youtuberen Kyra Ann og tænkte, at den var da meget sjov, så den napper jeg. Dog med et par tilføjelser, så den passer lidt bedre til det danske


Et tag (ofte video) er en slags virtuel fangeleg hvor man gennemfører en udfordring, typisk at besvare et sæt udvalgte spørgsmål (ofte indenfor et tema), og efterfølgende udpeger og opfordrer (tagger) andre til at gøre det samme.

Fav Halloween movie
Hmm... Jeg har set Hokus Pokus som voksen, og den er der bare noget fantastisk og kult agtigt over. Practical magic var dog også en god og halloween agtig film. Og når det kommer til uhyggelige film. Jeg er klart mere til Thrillers end splatter. Gothika har en særlig plads i mit hjerte... Så er der også Funny Games, som klart må tage prisen som den klammeste film jeg nogensinde har set!


Ekstra: Thriller/Gys eller splatter?
Helt sikkert psykologiske thrillers eller noget med gys frem for hak-og-dak-og-splat til mig, tak.


Apple or pumpkin pie?
Jeg vil gerne prøve pumpkin pie engang, men indtil videre har jeg kun prøvet æbletærte, så det bliver den vi kører med! Plus, at min sædvanlige havregrød krydret med æble, kanel, ofte sammen med chiafrø og evt. lidt kokos eller mandel er vel nærmest en slags alternativ æbletærte
Never tryed pumpkin pie (but I'd like to though), so that'll be apple


Halloween party or haunted house?
Party! Med tilhørende spooky snacks og film maraton, tak


Would you prefer to buy a pumpkin at a store or a pumpkin patch
Jeg har aldrig prøvet at plukke mit eget græskar, eller bare været på ek græskar mark. Jeg ved ikke engang hvor der ligger en. Men det kunne da være sjovt at prøve, ligesom Gizmo gjorde et år. Eller måske endda prøve at plante et selv. Meeen, det er også bare dejligt let tilgængeligt i forretninger. Såh. Ja.


Fav fall scent
Lige nu må det være mit duftlys med Sandeltræ fra H&M's nye (lokale) bolig afdeling


Fav fall drink
De der chai latte te blandinger

Do you like Halloween or Thanksgiving the most
Det må være halloween - Thanksgiving er ligesom bare en dansk ting, vel. Så den må gå til Halloween.


Ekstra: Halloween eller fastelavn?
Den danske enten-ellee version må vel snarere være mellem Halloween eller Fastelavn.
Som er to højtideligheder der minder en del om hinanden, ved begge at være en festlighed der dreje sig om udklædning, har et element af skæg og ballade og at kime dørklokker for hhv. trick or treat (slik eller ballade?) og raslen (fastalavns sange med tiggen om penge, fastelavnsboller eller andre godtet). Og der har jeg nok stadig mest en nostalgisk følelse for Fastelavn, selvom halloween lige så stille vinder ind på mig.


Your most loved pumpkin based food
Jeg har faktisk ikke rigtigt prøvet noget med græskar (og wow, jeg mangler en tænke emoji her...) Det jeg drømmer mest om at prøve er dog helt sikkert græskarsuppe! Eller vent, ristede og saltede græskarkerner, det har jeg prøvet, og det er rigtigt godt! Men med græskar kødet er det stadig supper jeg drømmer om


Corn maze or haunted house
Jeg har ikke prøvet nogen af delene, så hvis jeg skulle vælge ud fra hvad jeg ville være mest hooked på, så skulle det være en majs labyrint. Eller en hække labyrnt. Bare labyrinter i det hele taget. Og det ville helt klart være noget ulækkert ved at rende rundt mellem så høje majs. Jeg så som lille begyndelsen på Children of the Corn, kun begyndelsen, og det satte vist et par skræmmer på min sjæl. Hvorfra skulle jeg have vidst, at det var DÉR alt det grumme var koncentreret, og at historien senere hen blev grænsende til latterlig

Fav candy to eat on Halloween
Any. Kind. Of. Candy. Yum!


Fav childhood fall memory
Det var en kold og blæsende dag, og min ondeste onde mor tvang mig og min bror ud på en gåtur i anlægget. Det var rædsomt. Men vil fik tiden til at gå, som vi bedst kunne dengang: med at lege/rollespille Pokémon. Åh ja, nørderiet startede tidligt. Og der i anlægget, midt i vores leg, mødte vi en genert og forundret pige, som vist gerne ville være med. Og på vejen hjem viste hun os sin kanin, Emil, i dens fine gåturs seletøj. Jeg vidste det ikke dengang, men hun skulle vise sig at blive min hjerteveninde og en af mine bedste venner stadig den dag i dag Det har nemlig Michelle


Fav Thanksgiving food
Meh... Jeg kender jo ikke meget til Thanksgiving mad, men der indgår vist tit noget med søde kartofler, og dem elsker jeg


Sweater or scarf
Dang, how 'bout both? Jeg elsker mine coasy sweatere, selvom det mere er en vinter ting end en efterårs ting for mig. Og jeg elsker/behøver mine tørklæder... Nope, jeg nægter at vælge! Og det behøver jeg jo heldigvis heller ikke Selvom jeg nu sjældent bruger både sweater og tørklæde på én gang


Wool socks or slippers
Hvis vi snakket uld sokker vs. hjemmefutter, så er jeg klart på futterne! Hvis vi derimod blande fuzzy hyggesokker ind, så vinder de


Fav fall tradition
En foto gåtur med far, vuf og eventuelt søskende i en pæn efterårsskov Det har vi faktisk ikke fået gjort i år Hmm, jeg må se om ikke vi stadig kan nå det Den anden må være svampejagt med svigermor. Det er jeg dog bange for er for sent for i år
Hvad ville du svare? Kender du en anden taggeleg jeg kan prøve?
Udgivet onsdag d. 30. Oktober 2019
233 visninger

Tag

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie