Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Av, av, finger

Yeup, af min finger. Jeg kom til at brænde den på det varme ovnfad, da jeg lavede mad i dag, ups Men jeg er jo nød til at lave maden, hvis jeg skal fotografere den, og jeg er nød til at fotografere, hvis jeg vil gennemføre mit kogebogs-trip - når ja, jeg er igang med at lave en kogebog. Jeg har tit hørt vendingen "man må lide for skønheden", jeg havde bare ikke regnet med, at det også galt kogebøger, men hvad, det gik jo kun ud over min finger.

Ellers er dagen gået fint. Vi har et AT-forløb på gym (det svare lidt til en emneuge eller en projekt-opgave), så det er dejligt roligt. Bortset fra, at foredragende og filmene er dræbende kedelige. I går tog jeg mig selv i at side og tænke over, hvor rart man egentlig sad i stolende, og hvor afslappende det var at trække vejret... lige til det gik op for mig at: "Pis Gulde, det er ski da det du tænker når du er ved at falde i søvn!" Og ganske rigtigt fant jeg mig selv siddende til foredrag med lukkede øjne - men det var nu vitterligt heller ikke særligt spændende. Måske kunne mellemkrigstiden (tiden mellem 1. og 2. verdenskrig) godt ha' været spændende, men samfundsfag er ikke lige det der fanger mig mest, og idræt og tysk hører bare ikke til sammenblandet i et projekt.
Men i det mindste gav det mig da mulighed for at komme før hjem i dag. Til sidst lavede vi nemlig bare gruppearbejde, og da gruppen besluttede at gå videre til de individuelle tysk-oversættelser, fik jeg lov at smutte hjem. Så jeg styrtede ud i regnen, og løb som fanden i hælende ned på stationen - på kun 11 minutter! (det skal lige siges, at jeg hidtil har gået ud fra, at der er 1,5 kilometer, men jeg er ret så sikker på, at der er længere endnu. Det burdte jeg egentlig få tjekket - så snart jeg kan kapre en eller anden der har bil Så kan jeg nemlig få dem til at tælle kilometer).

Apropos bil minder det mig om i fredags. Der skulle karateklubben nemlig til Danmarks Mesterskab, så Emil havde lovet lige at komme forbi og sige farvel. Det gjorde han i princip også - jeg var bare ikke hjemme ulk: Jeg sad lige ovre på den anden side af vejen hos tandlægen (der er vores genbo). Efter at have ædt popcorn 3 gange i samme uge, og hver gang få de der irriterende små kerner op i tandkøddet, har jeg nemlig totalskadet mit tandkød et sted - seriøst, hvis jeg prikker til det kan jeg mærke nerven! Ej, det er nu ikke så slemt længere, heldigvis. Men det var det den dag, så derfor gik jeg til tandlæge (igen). Og det var så der Emil kom forbi. Det undre mig egentlig, for jeg burde faktisk have set ham gennem vinduet - men det gjorde jeg altså ikke. Og det fik jeg ellers afvide af min søster da jeg kom hjem igen *no, no noooo!*
Heldigvis skulle klubben hente et eller andet mad hos Sensei (træneren) før det tog endeligt af sted, og eftersom han også bor i min lille hjemby, kom Emil jo forbi igen. Jeg hoppede i overtøjet, og løb hele vejen om til hans hus (facinerende at jeg vidste hvor det var - jeg har aldrig været der før), og gæt hvad... da jeg når der om, er de lige kørt, og vinker til mig fra bilen ulk: "Jamen jo!" tænker man så. Hvis du derimod tænker på, hvorfor jeg ikke var med til DM, er det meget enkelt - så god er jeg da ikke

Nå, men ellers er der ikke sket meget i dag. Jeg var lige et smut omme ved min farmor, for at genopfriske hvordan man hækler - det kan jeg nemlig godt, men jeg glemmer det altid hurtigt igen Og så var jeg til musik undervisning igen i dag - ej pis, jeg glemte da det med hippie-rundkreds-tale-om-følelser flippet - det må jeg så gennemfører næste gang. Til gengæld fik jeg endelig de noder jeg manglede. Jeg skal spille et stykke klassisk musik (som jeg ellers gør meget sjællent!) Lige præcis det her stykke er nemlig så godt, at jeg godt vil være bekendt at spolere det med mine ringe klaver-evner Hehe, ej, jeg synes selv jeg er rimelig godt til at spille, og mine venner mener jeg er mega-god, så jeg kan nok ikke påstå at jeg er ekstremt ringe.
Orv ja, og så har jeg været igang med at lave nyt design ^^ Jeg har nemlig fået scanneren ind til mig, så nu scanner jeg bare tegninger - jeg har altid gerne ville lave et design med en tegning jeg selv har lavet - det er bare så utroligt svært at farvelægge så det bliver pænt på pc. Men jeg tror nu det bliver meget okay - og jeg er spændt på hvad i vil sige til det. Og det var så alt for i dag.
Udgivet tirsdag d. 11. Marts 2008
3 kommentarer og 1336 visninger

Kommentarer

JGravatar Jenni 01 Januar 2008 00:00

Nej, det gør de selvfølgelig ikke. Men der behøver jo ikke være en årsag til, man skal skrive til folk. Det kan man jo gøre, hvis man synes!

JGravatar Jenni 01 Januar 2008 00:00

Jeg kender det alt for godt. Man føler man "taler" for døve ører. Men altså.. man kan jo se i statistikken at de er der.. de besøgende altså. Men skriver de noget? Nææ...

JGravatar Jenni 01 Januar 2008 00:00

Uhh.. læste lige din blog. Lyder vildt godt med dit "kogebog-projekt" Tænk, hvis jeg kunne lære at lave mad.. ha ha..

Jeg synes du skal prøve! Ellers skal du bare filme, at du siger "Hej".. og så ikke mere end det! =D

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie