Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Av, min av

Av. Der er længe til en doktortid i november når man går og har ondt. Jeg har haft bøvl med hoften siden jeg var i Istanbul og ude på lange gåture. Set i bakspejlet har det været galt længere tilbage med fx løbeture selvom jeg troede det var fortovets skyld. Åh ja, og de har sagt højlydte og mere skjulte klikkelyde meget længere, både under træning og i det daglige, hvilket åbenbart heller ikke er godt. Eller at mine hofter låser så jeg ligner min søde gamle farmor når jeg skal ud af bilen eller op af sofaen. Jaja, jeg må ikke søge symptomer på internettet, ved det godt, men da jeg efter flere uger efter Istanbul stadig havde ondt skulle jeg jo lige tjekke om jeg kunne tillade mig at tage til lægen, eller om det var pylder. Skulle jeg gå til lægen med alle mine malfunktiner var jeg nok erklæret hypokonder. Måske er jeg det alligevel. Men efter Lyserød Lørdag i centeret hjælper det ikke engang at side ned, det jager stadig Måske er jeg bare mere opmærksom nu jeg går og venter. Men nu går vi Bilka og handler til i aften, og så skal der ellers bare slappes af og games, det må bestemt være det bedste at gøre
Udgivet lørdag d. 10. Oktober 2015
1752 visninger

Sundhed

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie