Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Back in evelution (i onsdags)

Jeg tror endelig jeg indset formålet med skoleidræt: Det er skoles måde at tillade totur af elever på Jeg havde det sidst i onsdags, og vi skulle afprøve de sidste træningsprogrammer (et projekt vi har haft igang). Begge om fodbold Allerede her er min lys ligesom forsvundet. Og det blev ikke bedre af denne overraskelse: Der var åbenbart blevet sendt en mail dagen forinden, som forkyndte at vi skulle være udendørs. Det gik dog, tog mine skønne (men slidte) støvler på, hvilket egentligt var rart, for de holdt mine 'under'ben varme Havde det ikke været fordi begge hold åbenbart havde en forkærlighed for at kravle på jorden, så havde det måske gået. Men ærligt talt, hvilken psykopat får idéen: "Lad os lave styrketræning på den våde, kolde jord! Kom allesammen, først ligger vi os udstrak på ryggen og tager nogle mavebøjninger, så vender vi os om og kligger fladt på maven, mens vi tager nogle rygbøjninger. Er i ved at være varme? Nej? Så tager vi da bare nogle armbøjninger også!" Føj føj føj føj! For jeg måtte bruge mit rigtige tøj da jeg jo ikke havde tøj med til udendørs idræt. Idræt går ud på at pine elever! Det går ud på at give dem mindrevædskomplekser, at undertrykke dem ved at håne deres manglende 'mainstream' atletiske evener! Back in evelutien, de fik os til at ligne aber :grr: Der kom kun én neutral ting ud af den time: Det var så kold at jeg havde for travlt med at holde mig varm, til at svede, så bad var ikke nødvendigt -.-"

Forresten var det en ret uheldig dag gennerelt. Om eftermiddagen kom jeg til at køre en station for langt med toget ^^" Jeg sad og læste Harry Potter 7 (som jeg i øvrigt er færdig med nu, og uanset hvor forarget jeg har været, synes jeg den blev bedre til sidst... så alt i alt en god bog ), og hørte godt de nævnte stationen før min. Senere hørte jeg da også godt, at der lød en summende lyd, noget bibben fra dørene og lidt summen igen, men jeg lod mig ikke mærke med det. Ikke før det pludselig gik op for mig, toget kørte igen. Jeg kastede da et blik ud af vinduet og tænkte "De buske plejer jeg ikke at se!! OO" og da åen senere kom, var jeg ikke i tvivl. Endnu værre var det, at der var kontrollør i toget i dag, så jeg måtte skynde mig at kontakte hende, for ikke at risikere at få en bøde for at 'ville snyde'. Hun var nu meget flink, og tjekkede om der ville være et tog den anden vej. Det var der godt nok, men da vores tog var forsinket (og dermed forsinkede deres), var det usikkert, om de ville køre i det øjeblik toget var på stationen, eller om jeg kunne nå at stemple et klippekort og nå ind i toget. Det viste sig heldigvis, at det kunne jeg godt. Og da jeg kom ind i toget, stødte jeg på en pige fra min folkeskole, som jeg straks faldt i hyggelig snak med - så det var faktisk held i uheld. Og for at være ærlig, så var der noget spænnende ved hele uheldsturen. Så jeg var stadig strålende glad (måske også pga. det strålende solskinsvejr), da jeg endelig kunne stå af på den rette station
Udgivet fredag d. 13. Marts 2009
5 kommentarer og 2087 visninger

Kommentarer

FGravatar Fidla 14 Marts 2009 09:57

Tak for den fine bedømmelse. Kopierer lige teksten, og sætter ind på en side på Lippa
Jeg har en lille hurtig kommentar (detalje.. Ikke vigtigt):
Det er ikke en Olsen-tvilling, men selveste Jenniffer Aniston der sidder på toplogoet Hvis du ikke ved hvem det er, så kender du hende sikkert som Rachel i Friends
Knus fra Fidla

FGravatar Fidla 14 Marts 2009 09:59

Vil ogå lige nævne at nu har jeg sat Dårlig side i nyt vindue Troede egentlig at den sad i nyt vindue, men der er blevet lavet en fejl

FGravatar Fidla 14 Marts 2009 10:04

Sikke mange kommentarer fra mig du får i dag

Men det med en side om de forskellige steder på hesten er en god idé. Det sværeste vil dog bare være at finde/tegne et billede af en hest hvor alle punkter er korrekt optegnet. Altså f.eks. er det ikke alle tegninger/billeder der har en vinkel så man også kan se ballen på en hest (et punkt ved hoven.. Ikke på numsen) ..

Knus fra Fidla
Ps. Hvis du finder en super detaljeret billede, så må du gerne sende linket

FGravatar Fidla 14 Marts 2009 10:06

Igen.. Igen.. Igen..

Bare lige til de japanske gloser:

Sara = Tallerken

FGravatar Fidla 14 Marts 2009 17:01

Hehe
Så syntes jeg at du skulle prøve at se det. Måske er det noget hjernedødt noget, men der er siiiindsyg sjovt
Det er vist også blevet kåret til verdens bedste tv-serie
Det kommer kl. 17:05 på tv2 aller hverdage .. Også kendt som venner...

Knus fra FIdla

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie