Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Bagud med bloggin - når man vil men ikke orker

Ey altså, det går ikke godt med at få postet de forsinkede indlæg, som Januar Favoritter, og mine Posetive Thinking, eller for den sags skyld min evaluering af nytårsforsæt, og meget andet, der står på ventelisten... For det første føler jeg ikke rigtigt jeg har tid, men jeg er totalt inspireret på praktik-pladsen, hvor jeg jo ikke har muligheden for at blogge... Og når jeg endelig har tiden, som nu, så mangler orksomheden bare, eller jeg falder i en god film, som den der kører på 6'eren nu, og så bliver det bare ikke rigtigt til noget... Kender i det? Vil gerne men orker ikke rigtigt alligevel?

mig og Emil, ser film sammen i stuen efter karate træning

Udgivet mandag d. 04. Februar 2013
1148 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie