Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Balance, cycle, sucess - a blog in 3 parts

Balance


Det er en fantastisk følelse, det med at vide, at jeg endelig Er Med igen. At have indhentet det forsømte. Hutlet og haltet igen forårs sæsonen. Friheden. Mulighederne. Sommerferien er ved at sætte igang: Karate er slut (på nær en enkelt udskudt graduering af seniorer), Japansk holder pause og Yoga-instruktører tager på velfortjent ferie til Australien. Jeg har stadig arbejde, men aftenerne kommer til at være fri. Og ikke flere pludselige sociale arrangementer der skal pludselig skal arrangeres mellem alt det andet. Eller stævner m.m. En enkelt opvisning i juli, og det er dét. Ah. Men det skønneste er sådan set at have indhentet de forpligtigelser jeg taget på mig i form af løfter om opgaver jeg ville udføre for andre. Der har ingen energi været før, men nu er det gjort, endelig er jeg med. Ah!

Cycle


Jeg spekulerede over dette den anden dag. Nu det føles så godt at være ajour... hvorfor har jeg så ikke for længst givet den en ekstra skalle for at nå "i mål"? Og så slog det mig: Fordi det ikke har været en mulighed. Der har simpelthen ikke været overskud eller tid til det. Sidste år var jeg i forbindelse med min nedtur en tur omkring Psyk for at blive udredt. Jeg blev kastet fra afdeling til afdeling fordi de ikke rigtig anede hvad de skulle stille op med mig. Én af dem var Affektiv Afdeling, fordi bipolar ligger til familien. Men i forbindelse med udredningen, blev både jeg og psykiateren enige om, at det ikke var en diagnose der passede på mig. Jeg har haft nedture, men ikke maniske opture. Eller... det tror jeg da i hvert fald ikke. Men når jeg nu mærker og tænker efter, tror jeg alligevel der er lidt af det. Altså ikke en diagnose. Men en diagnose er jo sådan set også bare en samling træk ala en pointskala hvor et bestemt antal symptompoint afgør om du passer eller ej. De fleste "almindelige" har flere af de symptomer, men ikke nok til at man kalder det en diagnose. Det er også derfor man bliver syg af at læse i lægelektionet - der er så meget der kan passe. Hvor jeg vil hen, er blot, at jeg har mærket efter, og konstateret at mit overskud kommer til mig i periode. Og at jeg skal lærer at bruge de perioder ordentligt. For mit problem førhen har været, at jeg under mine opture måske nok fik ryddet bordet, men også skaffet mig alt for mange projekter på halsen... Og hvornår skal de så løses? Murphy vil, at det selvfølgelig først er når vi når til en nedtur igen, hvor overskudet bare ikke er der, og så sejler det hele, og jeg halser rundt med mega dårlig samvittighed. Det vil jeg blive bedre til at undgå! Så nu hvor der er rent bord bliver min udfordring, ikke at tage for meget nyt på mig, men bare nyde min "hobby ferie"

Success


Sommerafslutnignen og sommerfesten var en succes! Mega! Og det føles så godt at skrive det, og at der for en gangs skyld er noget der går helt rigtigt! Wauw! Træningen i Vikinge (bælte) judo tummel var super fed, sjov og engagerende. Steffan kan bare det dér! Vores unger, selv de små, var også gode til alle de der opvarmende øvelser som at slå koldbøtter henover hinanden, og siden er mellem og halvejs overskag (i made a full one). Masser af gulvtummel og 3 kast afaluttet med lette kampe og endelig sumo duellen og den var lige i skabet. Derefter kørte vi til Zoo. Tidsplanen skred ganske vist en smule, men alle hyggede sig med at gå rundt i grupper og Majbritt (Unicorn's) pølsehorn og pizzasnegle var skønne at have med. Desuden kage! Og jeg fik set giraffen og det hele!


Sommerfesten kørte også bare. Emil blev hjemme efter træning for at gøre det sidste med (salat) klar, rengøre badeværelse og handle småting som pind hjem. Min bil (Majbritt, Thomas, Tanja) kørte direkte til Bronx, hvilket også gav mig lidt tid til at få hjemmet i orden og et bad. Så dukkede de op. Det gik nemt med at få samlet slush ice maskinen aftenen før, som Emil satte i gang. Og Thomas/Majbritt tog en ekstra gril med. Stemningen var I top! Slushicen kold. Maden lige i øjet. Selvskabet fantastisk. Bålfadet perfekt til skumfiduser og huset, have og udestue som skabt til gæster! Så skidt da med hullet i gulvet bordet

Udgivet fredag d. 23. Juni 2017
634 visninger

GoodBlogPostsAndMyThoughts

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie