Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Balcony makeover - before and after

Jeg er ikke så god til før og efter billeder. For som regel, når jeg går igang med et projekt, kaster jeg mig strals over det med så stor iver, at der ikke bliver noget før-billede. Kun et efterbillede, når jeg efterfølgende kommer i tanke om, at det blev da egentlig meger godt Sådan blev det også her til aften, hvor Emil kastede ud i luften, at det da ville være rart med en tearesse i sådan noget lækkert vejr. En reference til det drømmehus vi drømmer om selvfølgelig, men jeg kastede mig alligevel ud i et shineup af vores eksisterende altan. Der er jo et bord derude! Selvom den er blevet permanent placering for grillen... og noget snavset derefter. Og gulvet trængte til en støvsugning - her fortryder jeg så endnu engang (vel 6. gang) at jeg ikke under Ikea besøget kastede 600 kr efter gulvblokke til et lækker/ren/fulendt tearesse-oplevelse Men vi drømmer jo som nævnt om anden bolig og så er det svært at argumentere for forbedringer på denne, der ikke efterfølgende kan bruges (og pga. reglerne heller ikke efterlades).

Men, som advaret her det enkeltstående efter-indtryk af tearessen Fluffen kom også til for at nyde forbedringen

Udgivet torsdag d. 13. August 2015
1473 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie